Laperl

Kategori: Presentation

Grattis älskade barn

Idag för fyra år sen kom du till världen. Lugn som en ko på sommarbete som ligger och idisslar i skuggan.

Du fanns bara där och iakttog världen med din visa blick. Jag älskar dej min sol, min himmel, min måne.

Grattis på din dag min älskade Wanya, mitt hjärtas hjärta.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg. Mitt absoluta första inlägg här. Tänkte börja med att köra ut en presentation på vem jag är , vem vi är.

 

Jag heter i a f Lana född-81 och bor i Eskilstuna med min familj. Jag och min man M har 5 barn mellan 2-16 år. Här på bloggen kommer jag inte skriva så mycket om mina äldsta och dom kommer knappt va med på bilder om dom inte säger att det är OK!. Jag och min man har varit ihop i 13 år och gifta i 2år. Han är svensk och jag är från Kurdistan (Irak). Vårat förhållande har prövats många gånger men än står vi starka framför haters.

Är även en inbiten World of warcraft nörd (For the Horde )så en och annan selfie (ja det har kommit dit också) från spelet lär dyka upp :P.

 

På bloggen kommer jag skriva om det mesta som ingår i livet, shopping, barn, depression, längtan, drömmar, träning, kost, World of Warcraft eller bara svammel utan nån större innehåll och jag kommer inte försköna mina texter för att passa in i nått PK mall.

Att bo i en stor familj med dom yngsta i värsta trotsålder är inte det lättaste och varför sticka det under stolen?

 

Zarah är född 12 Februari 2010

Wanya är född 25 Januari 2012

Teyron är född 29 April 2013

 

 

Dom äldsta grabbarna är födda 5 Maj 1999 och 27 Januari 2003. Som sagt dom kommer inte figurera här om dom inte ger sitt OK då dom är så pass stora. Dom små kommer jag heller inte lämna ut så mycket men det är en svår balansgång det där. Man får ta det som det kommer.

 

XOXO

 

 

 

 

 
 
 
                                         
 
 
 
 

 

 

 

 

Upp