Laperl

Kategori: Allmänt svammel

Det händer inte

Usch uppdateringen här inne har varit knepig.

Mycket som snurrar i huvudet och mycket som är på väg så jag är väl minst sagt lagom förvirrad.

Jag skulle iväg och pierca mig igen imorgon men nu blir det ändå inte av. Det skulle bli en vertical labret. Med tanke på att jag har en tandläkare tid den 17mars så är det inte kanske bästa stället att pierca sig då jag ska röntgas och ev ska en visdomstand plockas ut då den är under all kritik.

Sist jag va hos tandläkaren var för 2 år sen och då va det bara en snabb lagning av en tand som jag lyckades bita sönder. Innan dess har jag inte varit hos tandläkaren sen jag va typ 13-14år. Fattar ni att det kommer göras en hel del i käften på mej hahahaha.

Sen med min stackars lilla warrior så kommer hon fortfarande inte till sin garisson och det e sjukt deprimerande typ.

Sen på det hela väntar jag på att en ev praktikplats ska höra av sig. Den förra som vi kom iväg på en typ intervju den gav mej vidriga vibrationer så det blev inte av. Men den här asså skulle va G.U.L.D. Här finns även chansen till att få jobb så bara gå all in liksom.

Sen håller jag på och förbereder inför min träning. När jag fick kostschema via Rickard Bravo så va den animalisk. Sa kyckling bara för enkelhetens skull men jag HATAR smaken. Fattar inte varför jag inte bara sa veggo från början. Men thats me kan få hjärnsläpp för mindre. Så nu ska jag räkna om alla mina makros så det passar mer vegetariskt och göra små modifieringar för att anpassa eden till mej i dagsläget.

Men kommer inte dela med mig av min kostschema då den är anpassad för MEJ och vill inte att nån ska gå och använda det och sen blir det knas liksom. Men om ni vill kan jag skriva ut vad jag äter. när man kollar i andras bloggar och det är matbilder åt höger och vänster men jag hinner liksom slafsa i mej maten och tänker inte ens längre :P

Är sjukt taggad för allt nytt som ska hända men sjukt stressad också då man inte vet nånting.

Måste bjuda på det här..

Hur det ser ut när man går på toa :P

Privatliv vad är det?

 

Vill inte

Ja jag känner mej som en treåring och med armarna i kors och vrålar ut VILL INTE!

Min warrior är fortfarande inte villig att återvända till sin garrison. Blizzard har typ tagit över henne för att fixa problemet.

Äldsta grabben aka 17 åringen måste bli väckt för att inte missa tandläkare tiden som är kl 10

Jag är så trött att jag behöver inte ens sminkas eller ha en genomgång för att kunna spela en walker i the walking dead

Mina pengar har inte kommit än!

Min mobil strular ännu mer nu och datorn känns som den ska säcka ihop när som. Blivit så slö och långsam.

ASSÅ JAG VILL INTE !!!!!

/cry a lot

 

Men snart tandläkare sen ska den här morsan in nånstans och köpa nånting bara för att jag är värd det!

 

 

 

Sorg!

Alltså det är ett stort sorg som pågår här hemma. (<-- läs jag)

Så här är det. Jag förde över min warrior från wildhammer till hellscream. Loggade in när flytten var klar och min Garisson hearstone funkar inte. Okey andas lugnt L du ska ändå föra över igen till den andra kontot då kanske det fixar sig.

NEJ DET GJORDE INTE DET!! /CRY. Alltså vad ska jag göra har pratat med supporten å så men får väl göra det igen. Har missat nästan en veckas med garisson dailys och follower missions.

Min fina lilla warrior *snyft*

 

Sthlm

Vad jag hatar att resa med barn. Så mycket som ska klaffa och inte glömmas. Men nu är packningen i full gång med extra kläder och blöjor.

Tar dock bara med mej ett barn så slipper en hel resväska haha.

Idag blir det bara att ta sig dit sen chilla men imorgon ska vi ut på lite äventyr är det tänkt. Hoppas det fina vädret håller sig för nu tar jag jacka :P till ungen.

 

Nej nu packa, gå ut med hunden, göra dailys, klä på oss sen åka.. Jag tror jag hinner med allt

Höres senare

Fick en rekommendation om en bok serie som visst ska va väldigt bra. Millennium serien av Steig Larsson.

 

Sagt och gjort så tog jag med Z till bibblan och låna den

Z fick välja lite böcker också.

Det är inte vi som läser på kvällen det är hon. Nej hon kan inte läsa men hon utgår från bilderna och fantiserar ihop. så där sitter hon i mitten och sina syskon på varsin sida och dom lyssnar som två skinande stjärnor :)

Ska försöka filma det idag,. Det är så jäkla gulligt

Den här boken är bäst hahahahaha

 

Topp 7 lista

Här har ni en en TOPP 7 lista på saker som gör mej ja-smäller-snart-till-dej-på-käften irriterad. Enjoy :P

 

1 //  Folk som tuggar tuggummi. Och helst med öppen mun. Jag kan verkligen inte tänka klart i en sån      situation. Jag blir helt svart om ögonen och börjar svettas som fan.

 

2 // Folk som ljuger fastän dom blivit överbevisade. Alltså svälj det, inse att du blivit påkommen men för fan stå inte och fortsätt ljug.

 

3 //Filmen frozen. Allt som har med frost att göra. Det är så uttjatat här hemma så jag utvecklat ryckningar så fort jag ser den där skiten.

 

4 // Folk som säger hur du BÖR göra hela tiden. Att folk talar om för en hur man ska va som förälder eller person. Hur man ska bete sig i alla situationer och korrigerar en. Man är inte glad nog, man e för kall, man är för inaktiv i social medier Ja listan kan göras lång

 

5 // Könanade av mina barn. Pojke e pojke och ficka är flicka. Its not DEAL WITH IT.

 

6 // Att svenska regeringen inte inser att botten är nådd. Sverige kan inte ta emot mer flyktingar.

 

7 // Manssvin. Såna som lever kvar i gamla könsroller. Dom där "snälla" killarna som inte alls nedvärderar kvinnor men är av den åsikten att den där horan som blev våldtagen får skylla sig själv.

        

 

De gick ju bra

Pff snacka om anti climax..

Drog ut min piercing igår. Fick fan panik känslor. Kunde inte prata ordentligt eller äta. Varje gång jag tugga grabba jag tag i plattan med undertänderna.Behöver jag säga att det gjorde jävligt ont då.

Fan också. Jäkla misslyckande!

Men ska tillbaka den 4de mars så får vi se om det blir en vertical labret istället. Usch tänker på smärtan redan nu haha. Pissont gjorde det att ta hål i läppen.

Planen för idag är att jag och äldsta dottern ska ner på stan strax efter lunch. Vi var ute igår tillsammans och hon uppskattade det och verkligen lyssnade på mej. Så tänkte att då kör vi idag med :P

Btw så har vi kommit fram till en beslut inom familjen. Vad det är visas inom en snar framtid.:))

 

 

I did it!!

Äntligen är det gjort...

Först blev det inte gjort för att jag hade sökt in till en kock utbildning. Sen vart det nått annat som hamnade i vägen som jag idag inte har som en bromskloss.

Jaha vad blev gjort?

Det här :::

 

Och FI FAN I HELVETE vad ont det gör!!! Föder hellre ungar på löpande band vad gäller smärtan. Men tror det här blir snyggare än att föda ungar :P

Äldsta dottern vill också ha hål nu. "men mamma jag vill också ha hål i läppen :("

Sa att hon får ta det när hon blir 16 :P

Tog om i naveln också. Gjorde om min navelpiercing förra sommaren men nått gick fel så det gamla hålet bredvid det nya bara läckte ut var från. Blev tom en kula där som jag fick ta hål på om om om igen. Men nya hålet hade läkt. Sluta med att jag tog bort piercingen och lät allt läka ut.

Får se hur det blir den här gången. Sen ger jag upp om den här blir infekterad och jävlig.

Nu ska jag lägga mej i soffan och snyfta och få alla att tycka synd om mej. Glöm en man med förkylning jag är 7 resor värre om jag sätter den sidan till :P

                                                          Gosa in mej i den här kanske

 

 

Wow

Alltså vilken dag!

Hade två tider idag. En hos en psykoterapeut tror ja de hette och sen hos arbetspsykologen.

Fått typ konstaterat för mej att jag ehm håll i er visst fått ptsd av mina små upplevelser här i livet.

Det kan ju förklara en HEL DEL! Fast jag tycker inte det har varit så farligt så har min undermedvetna blivit ärrad som fan. Dom kroppsliga reaktionerna är en reaktion på det. Jaja det va ju kul att veta det. Hon va tom förvånad att ingen har nämnt det tidigare men så e det.

Strax innan mötet så ringde dom från den nya förskolan och sa att ja dom har en plats att erbjuda till mina barn. Där och då sa jag ja men nu efter mycket funderande så känner jag N.E.J!! visst jag har själv söktt dit och allt sånt men just nu händer det så jäkla mycket och byta från den ena förskolan till en helt ny blir to much för mej. Ny personal jag ska känna och dom ska lära känna mej och hur jag är. Om vi säger så här jag är inte den där everyday grannen som håller mej inom normens ramar så jag kan med lätthet uppfattas som dryg jobbig omogen kall burdus. Den gamla förskolan är jag egentligen mer än nöjd med och dom känner mej och mina barn så det va egentligen dummare än dumt att söka den andra. Gjort är gjort så imorgon ringer jag och säger tack men nej tack.

 

Så nu ska den här galna morsan göra den galna farsan sällskap. Snart börja Arkiv X :)

 

Vilken helg!

Positivt och negativt.. Det negativa tar jag i en egen inlägg senare. Eller negativt och negativt det vet jag inte om det är men iaf senare om det.

I fredas fyllde lilla Z 6 år. Helt jäkla skönt:P. Tycker det är så skönt att dom växer upp och saknar inte småbarns perioden det minsta.

När pappa kom hem från jobbet blev det tårta. Visste ni att marsipanlock som man köper färdigt är för små för bottnar som finns i handeln? Det fick jag erfara iaf. Men barnet blev nöjd iaf fast det vart fult. Sen förra året har hon tjatat om en hello kitty tårta. Så vad gör mamsen? jo hon ritar dit en kattjävel :P Även fast jag kände ähh fy fan vad fult så va dottern lyrisk över sin fina tårta och det var det viktigaste!

 

På lördagen drog vi till tuna park för att inhandla presenter. Vi gör så from i år att dom har en pott att handla för så då får dom gå cray crazy och köpa det dom själva vill. hon köpte en Barbie docka och 2 små playmobile figurer inne på Br. Sen ville hon till H&M och kolla kläder men hon hitta inget hon va nöjd med så det blev istället en Hello kitty läppbalsam. Sen vart det en sista stopp vid glitter för nya örhängen. Dagen avrundades med en måltid på MAX.  Så vart hon nöjd för i år.

Nu e det bara 3/6 födelsedagar kvar för i år :P Nackdelen med stor familj hahaha.

 

 

En reflektion

Okej nu ska jag förklara mej själv lite närmare med vad jag menade med att svenska par känns "kalla".

I somras, om vi bara går dit, på stranden, ute på picknick, parken zoo så upplevde jag att svenska par betedde sig så stela mot varann. Mer pk korrekta, tog ogärna på varann och la fokus på obetydliga grejer istället för att SE varann. Mer som ett par vänner än ett kärlekspar som umgås med varandra.

Är det så att folk är så uppslukade av den här viktiga egentiden, jobb och familj att man bara rullar på och glömmer varann?  Nu menar jag inte att man ska åsidosätta sig själv en med tanke på att här i Sverige kan man välja sin partner så borde det va med chans att hitta nån man känner att man vill dela sin tillvaro med.

När man känner att det håller på att dö ut försöker man bara stå ut p.g.a. barn och trygghet? Väljer att leva kärlekslöst och bara som vänner för att skilsmässa eller separation känns jobbigt med allt jobb runt det som t.ex. hus, vårdnad eller lån?

Det där lilla i vardagen som att bara i farten t.ex. röra vid varann eller ta sig tid och se varann känns som bortblåst när man är mitt uppe i vardagen och försöker ta igen det på nån 3 veckors semester när det redan är försent.

När väl barnen ligger och sover eller det blir nån gnutta tid över ja då e det snack om den där egentiden. Är det inte viktigare att ta den här stunden och göra nått tillsammans så man inte glider ifrån varann?

Innan M va jag ihop med alla möjliga killar från diverse nationaliteter. Där märkte jag att invandrarna va mer på och visade känslor för diverse register medans svenskarna va med restriktiva och respekterade integritet och var mer avvaktande med vad dom sa och gjorde. Nu menar jag inte att det ena är bättre än det andra. Shit ja e gift med en svensk :P

Kan det va så att dom svenska killarna kom från såna familjer där man ska respektera integritet och avvakta? Liksom vänta på en kommando och inte känna sig för och ta för sig? Eller är det mer tabu att visa känslor i en svensk familj?

Där tänkte jag på en arbetskamrat till mej som berättade "man blir inte arg eller ledsen framför barnen utan man tar det när man är själv" Say what?

Det känns som många går på den linjen. Det man läser på familjeliv, ser på film och ser IRL spär ju på dom funderingarna.

Är nordbor mycket kallare känslomässigt?

Min man är som sagt svensk och han upplevde jag också som jäkligt kall i början. Kylan i början va påtaglig. Han hade svårt att säga vad han tyckte och tänkte, bli arg och visa glädje . Typisk sörmlänning :P

Det är ju mycket bättre idag men ja bor man med mej så måste man väl för att överleva hahaha

Alltså säger inte att vi/jag/han är perfekta och andra inte e det för i helvete vad vi stormar, älskar, hatar varann men det beror väl mer på mej ><

Bara en liten analys så där. Jag vet my brain is fucked up :P

 

trög start

Gomorron på er.. Yepp har fortfarande inte kvicknat till riktigt. Själv är man fortfarande sömn groggy och ungarna är som travhästar på havre. Balansen blir väl bättre när dom e tonåringar :P

Vi har bredbandsbolaget och har nu fått en erbjudande att få prova på Cmore. Där ingår också SF kanalen. B.Ä.S.T.A kanalen ever. Okey gillar discovery också men fy vilka bra filmer den där kanalen sänder. Bara svenska filmer dessutom.

Svårt att slita sig på kvällarna då dom löser av varandra på löpande band :)

Vissa av filmerna är lite hmm okey!? Men dom flesta är super. Längtar tills ungarna redan går och lägger sig så man får ta fram glassen och sitta och glo :P

Men nånting som slår mej, som följer dom flesta (kärleks)filmerna är kylan par ha gentemot varandra. Där utåt  ser allt bra ut helt perfekt faktiskt men bakom väggarna är det galet. Sen tänker man på det man läst på familjeliv och även när man ser människor ute. Jag älskar att kolla på folk ute. Är väldigt överanalytisk och scannar gärna av det jag har i min omgivning och där slår det mej också hur kalla svenska par är gentemot varann.

Nej jag får förklara mej lite närmare ikväll nu är det snapchat på högsta volym . Wihoooo!!

 

 

Vad vill jag?

Det är väl nått dom flesta bloggarna kanske funderar över nån gång. Vad vill jag med min blogg?

Mitt svar är som allt annat i livet jag vet nog inte. Eller jo kanske.

Jag har varit en människa som älskade att skriva. Skrev dagbok när jag var yngre men när farsan hitta den och läste slutade jag skriva i rena texter utan skrev i dikt form. döpte den tom till diktboken. I skolan skrev jag lååååånga uppsatser och när jag fick min första dator började jag på att skriva en berättelse om mej själv, mina känslor och mitt liv so far. Var 14 när jag fick min första dator.

Slutade med den också då farsan snokade i min dator visst också. Jävlar vad skit jag fick för den "boken".

Sen har jag bara inte tagit upp skrivandet då det hände så mycket efter den tiden. Efter att alla problem va "lösta" så fick jag en brainsnap och allt gick så fort. När jag väl träffade min man som jag har nu så har allt lugnat ner sig och nu kan jag skriva igen men absolut inte som jag gjorde när jag var yngre då tiden inte finns.

Därav att bloggandet är bra. Man skriver bara lite pö om pö, ingenting riktigt seriöst om ni förstår vad jag menar. Sen vill jag väl att folk ska fatta att man kan må bra och dåligt, man kan vara jordens uslaste morsa och jordens bästa. Livet är verkligen en dans på rosor.

Man trampar på taggar då och då, det är slingrigt.

Kollar man sociala medier idag så är det sjukt vilken press som sätts på människor överhuvudtaget. alla e så perfekta och har det så fint hemma och äter så perfekt mat.

Vad hände med att allt inte e så perfekt?

"ja men jag väljer vad jag vill lägga ut" Ja men visst. Det gör jag också fast jag har inte riktigt dom där "normala" spärrarna. Jag väljer inte ut när vasen står perfekt (hur nu de ser ut) utan jag bara kör. Det är så real life ser ut så då håller jag inte på och strular till det.

Kort sagt jag vill väl antagligen visa den där andra sidan att livet är inte rosa skimmer och perfekta föräldrar som bubblar om sina perfekta barn. Man kan må dåligt, man får känna att ungarna går ut på blocket för högstbjudande men det är okey man är INTE en sämre människa för det och man älskar inte dom mindre för det.

 

Vårkänslor

Är det bara jag men idag vart det så påtagligt med att det va som vår i luften. Känner mej glad! Redo för nya tag. Har redan börjat på att tänka ut nya grejer som jag vill göra och planerar lite smått för det. Men som vanligt så måste jag hejda mej själv och försöka tänka ett och två gånger så det inte blir pannkaka av det. Så jag nämner inget här eller IRL då jag inte failar framför nån utan bara för mej själv isf :P Men sätter jag igång så kommer det märkas här :)

Jag vet att det fortfarande e vinter och en bitande iskyla med snö fortfarande ligger i luften men åååå vilken härlig dag idag. Nu längtar man till den riktiga våren och SOMMAR! Vill ha en sommar som förr förra året.

Snapchat

Seriöst!

 

Kan inte sluta lyssna på dessa låtar. Helt sönderkörda men helt jäkla grymma. Härlig rytm och takt. :P

 

 

Jag veeeet. Men shit va grymma :PP