Laperl

Kategori: Allmänt svammel

Sjukt tillvaro

Asså jag håller på och dör!!! Verkligen dööööör!!

Nämnde tidigare att örat håller på och strular. Nu strular det inte nu har det slagit igenom. Bara idag kvar sen kan jag söka läkarvård. Det är höger sida den här gången och just nu är det lock och tryck på hela den sidan. Strålar upp mot huvudet så det ger även huvudvärk på bara just den sidan. Hör allt så under vatten och rätt var det är så hugger det till i örat. Fy satan. Tappat livsgnistan totalt pga det :S

Jaja får uppdatera lite roligare än nu senare .. Orkar ingenting just nu :(

Dokumentär

Är det nån mer som är galen i dokumentärer som mej?

När jag hittar en intressant ämne går jag cray crazy .. Älskar det.

Här har ni en ..

 

                                                        Kvinnors makt i världshistorien.

 

Asså ni kommer få så mycket ojojoj och wtf moments av att kolla på den . tummen högt upp i vädret för den.

Påsklov

Uff nu är det snart påsklov. Det betyder huset fullt. Roligt och skönt men fan så jobbigt at the same time.

Igår kom äldsta grabben från sthlm därav inget inlägg. sorry :P

Han har TVÅ tandläkartider nu under påsklovet hahah :P

Hur som haver är det massor jag ska försöka pressa in fram till 1300. Få se hur mycket man hinner.

- Åka till willys och handla

- Fixa naglarna

- Till frisören med äldsta grabben

- Köpa hårfärg

 

Shit jaja jag hinner det jag hinner!

Ha det gött ppl så höres vi senare

 

Tömd på blod

Ja så känns det fastän dom bara tog 5 rör.

Hade tid för blodprov för min halvårsvisa kontroll av sköldkörteln. Den här gången fick jag väga och mäta mej :)

Hade visst växt 0,5 cm ;P

Efter det var det direkt vidare till en möte och summa summarum så ska jag börja med 4h tre dagar i veckan i två veckor sen ökar vi till 5 dagar i veckan 4h.

Men den 30de har jag mötet på praktik platsen och jag längtar som en bubba baloba. Kommer fan gå all in. Det är en plats jag tidigare har sökt jobb på också så jag hoppas att det här ger mej en skjuts in.

 

Kom på att jag fortfarande inte fått någon gymkort och dom slår upp dörrarna den 29de. Jahap och han jag snacka med sa att dom som köpte så här innan skulle få tillgång redan ev den 22ndra men det kan jag säga kommer inte hända.

Roligt va det iaf i ett tack mail så stod det att dom bjöd p mars månad .. hahahah den 29mars slår dom upp så blir några dar :P

 

Hur som haver så är jag utifrån hur virrig denna inlägg (virrigare än vanligt) är inte full, men så förbannat trött och pms sötsugen. Orkar inte vänta nu får han dra till ica :(

 

Ska inte skriva mer för då lär väl roliga gubbar med roliga piller och krama sig själv tröjor dyka upp snart .. Kram på er och ha det BÄST

 

Bawa

Så säger vi bada här hemma. blivit en grej nu så vi säger typ aldrig bada utan bawa.

När vi ändå är inne på vatten. Vem har trampat på en spindel? Inte jag iaf. Blä för regnväder :(

Jaja iaf så stannade i hemma idag. Badkaret fylldes upp och tjoff in med ungarna.

Goda nyheter också idag.. Jag har fått en arbetsprövnings plats på ett ställe jag VILL hamna på. YAY me liksom. Mer om när jag börjar och hur många timmar jag ska gå vet jag i slutet av denna månad. Ska skjuta in intresse för sommarjobb eller extra jobb eller vad fan som helst när jag väl blivit varm i kläderna.

Dags att lägga dom små och sen gotta ner sig i soffan till THE WALKING DEAD. Sista delen inna season finally nästa vecka.. Sen är FEAR THE WALKING DEAD tillbaka den 10 april.

längtar

till den där jävla sommaren och hoppas innerligen det inte blir som förra.

Det har varit så himla fint väder nu under några dagar. Trottoarerna är torra och det enda som saknas är att det ska sopas bort sand. Det blir liksom det som markerar att tråkvintern är över.

Trots att jag älskar vintern(<--vit vinter) så är vår och sommar bäst. längtar till vildhallon, smultron och jordbär.

 

Är det fler där ute som längtar efter sol,bad, brunbrända kroppar och färska bär?'

 

                                                    

 

 

Så trött

jag va igår!

Fick visserligen sovmorgon då gubben var hemma men från runt 12 fram till kvällen gick det i ett.

Det började med ett möte på arbetslivsresurs. Därifrån drog jag till Jysk. Bussarna går två gånger i timmen och såklart kom jag 8 min för sent pff.

Stod i en halvtimme och vänta på nästa och när den väl dyker upp e den 10min sen...

Inne på Jysk hittade jag en fin garderob som skulle passa vårt rum. " av den skulle sitta fin fint. Men back 2 business. Skulle ha två madrasser till ungarnas våningssäng.

Dom har dragits med dom gamla till sina förra sängar som absolut inte passade. Men nu e det klart.

Hahaha såg ut som två murbräcka jag kom gående med. Fick asont i handlederna. Tur att man inte är en mespropp då som känner att vissa grejer inte går och göra om man inte har bil :P

Efter att ha landat hemma med grejerna och andats så va det iväg igen. Den här gången Coop och Intersport. Coop landade jag i och köpte lite mat. Vidare mot Intersport och ta tillvara på deras erbjudande om tag 3 betala för 2.

Skulle ha 2 höga svarta Converse och en puma. Hittade bara Puma skorna. Jaja den va nedsatt från 599 eller 699 (kommer inte ihåg) till 399 och grabben kommer behöva skor lite senare så köpte iaf.

går förbi stadium som ligger precis bredvid och ser att dom har 20% erbjudande för första köpet. In där och YAY dom hade höga svarta Converse så från 1400 betalade jag 1250 . Man tackar. Inget fullpris betalande idag heller:P

Tom inne på Coop handlade jag inte för fullt pris då det va rabatt på grönsakerna :) Älskar när man handlar men inte betalar fullt pris.

När jag väl kom hem va jag helt genomsvettig. alltså det RANN!!!

Fi fan. Men däcka gjorde jag som en klubbad säl, så det va bra.

 

får visa senare. Har inte laddat ur kameran. Kommer göra det ikväll för ikväll får fan gubben raka mej också. Alltså huvudet så don get dirty!

Under tiden får ni ögon godis !!

Ny trailer

Nu är en ny trailer släppt till world of warcraft filmen .. Asså seriöst! det kommer vara EPIC!!!!

Här hittar du den andra trailern och legion trailern

 

              

Tandläkare

Blev ingen inlägg igår. Hjärnan hade fullt upp att stänga av vad som komma skall idag så jag glodde på tv för att tänka på annat.

Senare på kvällen bröt hysterin ut.

Den senaste tiden stress har påverkat mitt minne ganska grovt. Okej desorienterad har jag inte blivit som sist, men jag kommer sällan ihåg vad jag gjorde för en timme sen missplacerar  saker och ting osv. Stress symtom men väldigt mildrigt jämfört med vad jag haft.

Hur som haver så hände en sån grej igår kväll. Jag har en liten visitkort stor liten kort som ger mej vissa privilegier och den skulle jag ha med mej till tandläkaren imorgon(dag alltså). Jag hittade inte den någonstans och jag och gubben körde en race genom lägenheten i ett par timmar men den e no ehere to be found.

Här börjar panikkänslorna komma. Alltså jag har med skräckblandat förtjusning väntat på denna tid och nu går det åt helvete?

Fick lov att ringa och lämnade ett meddelande på telefonsvararen hur det låg till. Helt uppgiven :(

Imorse ringde dom upp och sa att när jag bockade hade jag uppgett alla nummer och sånt så jag behövde inte ha den med mej. De va lugn! Alltså LYCKA!!

Så med andra ord va jag till tandläkaren idag där dom tog en röngen av mina tänder samt gick igenom skitet.

DOMEN efter att inte ha varit hos tandläkaren sen jag var 14 år. Okey va en gång för två år sen men det va bara en snabb lagning av en tand jag lyckats tugga sönder inget mer.

Så domen då

8 hål, en hål varning, 2 visdomständer som ska dras ut, en lös lagning och tandsten. MAJ GAD. Behöver jag säga att jag skämdes som faaaan.

På det hela som gjorde det ännu skämmigare är att hålen har jag fått dom senaste två åren. TVÅ ÅREN!

Alltså jag har blivit nazi när det gäller min mun hygien och ändå. Jajaj bara och försöka stå ut. Nu blir det gjort iaf.

När jag väl kom hem från besöket så däckade jag i sängen. Va så bajstrött så orkade ingenting.

Min dag kort och gott :S

 

Välkomen 1500-talet

Så nu börjar det roliga. HD har valt att ta upp för prövning en jävla bajs lag inom SHARIA lagen. Fi fan vad stolt jag är över att säga att jag bor i (mes)Sverige. Lyckan är total (

Hur i helvete tänker dom nu? Tror dom här idioterna att om dom drar till tex Iran så prövas dom efter svensk lag?

Helt seriöst!!

Överallt börjar medeltidens unkna patriarkaliska piss struktur a la Mellanöstern smygas in.

* Saker som ökat i takt med invandringen:

* Våldtäkter i synnerhet gruppvåldtäkter

* Tafsande och övrig sexuella trakasserier

* Kvinnors rörelsefrihet begränsas.

I vissa områden kan du som kvinna inte ens gå i shorts och T-shirt utan att glåpord eller kränkande ord haglar eller blir tillsagd att täcka dej.

Det är med halvt skräck jag ser vad som kommer i sommar.

Vi har redan nu valt bort en badplats som tyvärr täcks av diverse kreti och pleti. Redan förra sommaren utsattes våra döttrar för blickar och ord när dom inte ville t.ex. ha badshorts på sig (dom va 5 och 3 år).

När vi är inne på barn så grattis Sverige för nu verkar barnäktenskap också bli tillåtet. HURRA!!

Nu e det bara och banga på barn om man är en stackars flykting. Varför gör socialen inget åt det? när dom kommer in i landet är det bara och separera på dom. Visst dom är väl man och hustru i SITT land men nu är dom på svensk mark då ska tamejtusan dess regler också gälla.

Hur många av dessa unga hustrun tror ni valde äktenskapet?

Men det är väl som socialen sa till mej angående mitt (tvångs)äktenskap och misshandel inom det(jag hade lämnat in skillsmässopapper så det va kaos för mina föräldrar). " antingen väljer du den svenska sidan och förlorar din familj och son eller så väljer du att stanna och får behålla din familj och son"

Tack för stödet liksom. Men ja jag va stark nog och gå min egen väg och fuck u jag har min son!

Whos the winner liksom.

Men det är inte många som e så starka att dom vågar särskilt inte om man som 15-16 åring kommer till ett nytt land , kuvad, våldtagen, misshandlad. På det måste fortsätta vara gift!

 

FFS SVERIGE VAKNA UPP!

Snart är dom rättigheter och frihet som kvinnor innan oss kämpat för borta. Det finns annat att jobba på än att vi ska tillåta medeltiden tillbaka.

Usch ja jag e rasistisk och sånt skitsnack visst de är jag väl då. Men jag vet vad detta innebär och förändringarna jag ser är samma som jag har levt med i mitt hemland. Som jag är uppvuxen med och utsatts för! Jag vet vad jag säger och ja jag vågar hoppa på en medeltidskultur för jag vill inte tillbaka dit när jag äntligen har en frihet att kunna röra på mej men jag ser hur min och mina döttrars frihet krymper.

Jag vet att det finns sexistiska unkna skit manssvin till svenskar också, Men dra för fan inte i det när vi ALLA vet vilka som dominerar den egentliga statistiken. Jag tycker att det diskuteras tillräckligt om vita män men inget ABSOLUT INGET om INVANDRAR (Mellanöstern/Nordafrika) män då det kan ses som rasistiskt i landet mellanmjölk!

 

HÄR har ni lite mer att läsa!

 

 

2016-03-11

OMG vilken dag. Har varit helt slut. Då menar jag liksom däckad.

Efter att ha lyckats slå upp ögonen när klockan ringde så va det som i ett töcken bara ge barnen frukost och ta dom till dagis. När jag kom hem tog jag hunden gick ut så hon kissade och bajsa sen in igen och S.O.V.A!

När ögonlocken börjar hänga då ringer mobilfan och det är grabbens lärare. Efter det slocknade jag fortare än en klubbad säl.

Sov till elva och kunde knappt få upp ögonen men iväg iaf och hämta dom små sen har jag ömsom somnat och vaknat hela tiden i soffan.

Helt seriöst hur trött kan man va!

Hur som haver så nu på eftermiddagen tänkte jag att jag slänger ihop lite rödbetsbiffar då rödbetorna började bli mjuka.

Recept kommer senare :)

Men himmel va goda dom blev. Rödbetor är goda i sig och så här blev det godare :)

Är fortfarande super trött men nu ska jag gosa med gubben tror jag sen får vi se. Imorgon blir det utelek och ev en promenad.

Så här kände jag  mej idag hahahah.

Äntligen

Idag va en bra dag :P

Kom ett sms från postnord att mina skor hade kommit in till stadium. YES YES YES!

Passa på och köpa dom där det va 20% rabatt om man köpte över nätet. Kaching och där sparade jag 160 spänn.

Har kört med Reeboks walking skor i 9 år och dom har hållit i några år innan jag bytt. Supersköna och super bekväma. Rekommenderar dom varmt. Den här gången va det lite mer färg :P

Köpte ett par nya hörlurar som är som en snäcka runt örat inne på teknik magasinet. Visste inte ens om att det va rabatt på det men kaching sparade 169kr. Visar i ett eget inlägg:) Se där se där kanske ska köpa en lott när man ändå har flyt :)

Nu väntar jag bara på jaffas fina sele.

Så med andra ord imorgon börjar jag med promenader i mina nya fina skor. Jaffa får nog hemmasydda skor på sig sen går vi :). För mycket vassa grus och skit för så små tassar.

 

Todaloo raringar nu dr film sen mästerkocken. Kollar ni på den? Jag gör mest för gubbens skull sen så e det mys att bara få va tillsammans :P

 

Underbara gravida jag

Nej jag är inte gravid men däremot trött på all hets runt omkring kvinnokroppen.

Känner du nått annat än ovanstående rubrik så är du otacksam och en dålig morsa och verkar älska ditt ofödda barn mindre.(Var noga med att poängtera att du du älskar barnet även om du fortfarande inte byggt upp några känslor än som är helt normalt. )

Bocka av det kvinnor för ännu en sak som vi måste känna och va bra på.

Först när vi är gravida ska vi känna att åhhhhh jag njuter av att va gravid, det är inte jobbigt med hormonerna, jag känner mej inte tung som en valross på land eller ful och jävlig.

Sen när vi klämt ut ungen(som såklart har varit helt naturlig förlossning och utan smärtstillande för allt annat är en dålig kvinna)ska vi bara känna eufori och en oändlig kärlek omedelbart. Amningen ska komma igång omedelbart och funka för funderar du på flaskmatning eller att amningen inte funkar så återigen dåligt kvinna/mor. Förlossningsdepression existerar inte för det drabbar bara svaga kvinnor och ingen vill väl va svag?

I föräldraskapet ska vi leva endast för barnet. Vad är egentid? Nej inget sånt för du måste va fastlimmad med barnet annars får den anknytningsproblem för pappa går ju inte an.

Samtidigt ska vi hurtigt bli av med mammakilona och sån för skam om man har degmagen och mammakilona kvar mellan 1-3 månader efter förlossningen.

Om du funderar på att lämna över ansvar på fadern och vill börja jobba då får man höra "men guuud hur kan du"

Har ni tänkt på det?

Exempel mamma på jobbet med en tre månaders bebis hemma med pappan. Vad tror ni får höra och vad tror ni pappan i omvänd läge får höra?

 

Helt seriöst Varför inte bara skita i allt och bara va?

Varför har allt blivit så ytligt i samband med att sociala medier ökar?

Varför kan vi kvinnor inte bara hjälpa och stötta varandra?

Varför måste vi hela tiden vara så noga att trycka ner varandra? (patriarkalisk hjärntvätt )

Varför sätter vi upp orimliga mål för oss själva?

Räcker det inte med all skit från varandra?

Patriarkatet sköter det så bra ändå.

Typiskt

Typiskt att det stället jag vill hamna på mest av allt har haft det körigt med bl.a. sjukskrivningar och så. Nu iaf ska min handläggare höra av sig till dom på tisdag så vi får väl se. SUCK!! Alltså jobbchansen är mega stor bara jag får in en fot så det är högt åtråvärt att börja arbetspröva där.

Det positiva är att jag nu har min handläggares nummer så nu kan jag ta reda på när jag hade tid :P

Mitt minne är oerhört bra men ja lite för kort :p

*Tantantan*

Idag tog jag chansen och beställde ett par nya skor :D. Jag kör med reeboks walking skor. Dom har nu hållit i 2 år och det var dags för en uppdatering. Dom är snyggare i år är föregångaren jag har. Hoppas smärtan under fötterna lägger sig då.

Det jobbigaste är på morgonen när man vilat och sen ska gå. AJ AJ AJ AJ!!! Det värsta är att det stannar inte där utan fortsätter och strålar upp för benet.

Men visst e dom fina :).

 

wow vs blogg

Äntligen har det fixat sej med min warrior. Bonusen i det hela vart väll att dom bjöd på en gratis månad . Man tackar :P

Vad gör ni vid datorn?

Själv spelar jag mest och har mina bilder här på datorn. Inte mycket för att surfa runt och så på datorn.

Vet inte riktigt hur jag ska göra här. Vill dra upp min blogg till nivå två och det vet jag att jag kan om jag bara ger mej fan på det men känner direkt ba orka. Vill jag verkligen ha en stor blogg där var och varannan känner igen en eller vill jag ha en blogg i mängden?

anledningen till att man känner orka är att när man väl får tid att sitta vid datorn så ligger faktiskt prion på Wow. Det är mycket roligare.

Sen känner jag att jag är i en blogg tork period. Vete fan vad jag ska skriva om eller vad jag ska ta upp. Har en del punkter jag skulle vilja gå in på men dom står nedskrivna i min block och har inte hamnat här på datorn än :P. Handlar inte om att jag inte bryr mej om mina läsare och inte är villig att producera många inlägg varje dag. Handlar mycket om min hjärna som låser sig fast. när det blir stressigt runt mej så kan jag oftast inte göra mer än en grej i taget. Blir liksom mentalt handikappad där. Fokuset måste då hamna på familjen då dom är prio ett.

Om ni bara visste hur jobbigt och irriterande det är att ha den där mentala handikappet.

På det hela hörde inte min handläggare av sig i fredas. Så antagligen blir den praktikplatsen inte av och det är en grym besvikelse då jobbmöjligheten i framtiden va hög där.

Ytterligare på det hela har jag tappat bort hennes kort så vet inte hennes nummer eller när vi har tid igen.

Asså jag e bara världsbäst :P