Laperl

wow vs blogg

Äntligen har det fixat sej med min warrior. Bonusen i det hela vart väll att dom bjöd på en gratis månad . Man tackar :P

Vad gör ni vid datorn?

Själv spelar jag mest och har mina bilder här på datorn. Inte mycket för att surfa runt och så på datorn.

Vet inte riktigt hur jag ska göra här. Vill dra upp min blogg till nivå två och det vet jag att jag kan om jag bara ger mej fan på det men känner direkt ba orka. Vill jag verkligen ha en stor blogg där var och varannan känner igen en eller vill jag ha en blogg i mängden?

anledningen till att man känner orka är att när man väl får tid att sitta vid datorn så ligger faktiskt prion på Wow. Det är mycket roligare.

Sen känner jag att jag är i en blogg tork period. Vete fan vad jag ska skriva om eller vad jag ska ta upp. Har en del punkter jag skulle vilja gå in på men dom står nedskrivna i min block och har inte hamnat här på datorn än :P. Handlar inte om att jag inte bryr mej om mina läsare och inte är villig att producera många inlägg varje dag. Handlar mycket om min hjärna som låser sig fast. när det blir stressigt runt mej så kan jag oftast inte göra mer än en grej i taget. Blir liksom mentalt handikappad där. Fokuset måste då hamna på familjen då dom är prio ett.

Om ni bara visste hur jobbigt och irriterande det är att ha den där mentala handikappet.

På det hela hörde inte min handläggare av sig i fredas. Så antagligen blir den praktikplatsen inte av och det är en grym besvikelse då jobbmöjligheten i framtiden va hög där.

Ytterligare på det hela har jag tappat bort hennes kort så vet inte hennes nummer eller när vi har tid igen.

Asså jag e bara världsbäst :P

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas