Laperl

Välkomen 1500-talet

Så nu börjar det roliga. HD har valt att ta upp för prövning en jävla bajs lag inom SHARIA lagen. Fi fan vad stolt jag är över att säga att jag bor i (mes)Sverige. Lyckan är total (

Hur i helvete tänker dom nu? Tror dom här idioterna att om dom drar till tex Iran så prövas dom efter svensk lag?

Helt seriöst!!

Överallt börjar medeltidens unkna patriarkaliska piss struktur a la Mellanöstern smygas in.

* Saker som ökat i takt med invandringen:

* Våldtäkter i synnerhet gruppvåldtäkter

* Tafsande och övrig sexuella trakasserier

* Kvinnors rörelsefrihet begränsas.

I vissa områden kan du som kvinna inte ens gå i shorts och T-shirt utan att glåpord eller kränkande ord haglar eller blir tillsagd att täcka dej.

Det är med halvt skräck jag ser vad som kommer i sommar.

Vi har redan nu valt bort en badplats som tyvärr täcks av diverse kreti och pleti. Redan förra sommaren utsattes våra döttrar för blickar och ord när dom inte ville t.ex. ha badshorts på sig (dom va 5 och 3 år).

När vi är inne på barn så grattis Sverige för nu verkar barnäktenskap också bli tillåtet. HURRA!!

Nu e det bara och banga på barn om man är en stackars flykting. Varför gör socialen inget åt det? när dom kommer in i landet är det bara och separera på dom. Visst dom är väl man och hustru i SITT land men nu är dom på svensk mark då ska tamejtusan dess regler också gälla.

Hur många av dessa unga hustrun tror ni valde äktenskapet?

Men det är väl som socialen sa till mej angående mitt (tvångs)äktenskap och misshandel inom det(jag hade lämnat in skillsmässopapper så det va kaos för mina föräldrar). " antingen väljer du den svenska sidan och förlorar din familj och son eller så väljer du att stanna och får behålla din familj och son"

Tack för stödet liksom. Men ja jag va stark nog och gå min egen väg och fuck u jag har min son!

Whos the winner liksom.

Men det är inte många som e så starka att dom vågar särskilt inte om man som 15-16 åring kommer till ett nytt land , kuvad, våldtagen, misshandlad. På det måste fortsätta vara gift!

 

FFS SVERIGE VAKNA UPP!

Snart är dom rättigheter och frihet som kvinnor innan oss kämpat för borta. Det finns annat att jobba på än att vi ska tillåta medeltiden tillbaka.

Usch ja jag e rasistisk och sånt skitsnack visst de är jag väl då. Men jag vet vad detta innebär och förändringarna jag ser är samma som jag har levt med i mitt hemland. Som jag är uppvuxen med och utsatts för! Jag vet vad jag säger och ja jag vågar hoppa på en medeltidskultur för jag vill inte tillbaka dit när jag äntligen har en frihet att kunna röra på mej men jag ser hur min och mina döttrars frihet krymper.

Jag vet att det finns sexistiska unkna skit manssvin till svenskar också, Men dra för fan inte i det när vi ALLA vet vilka som dominerar den egentliga statistiken. Jag tycker att det diskuteras tillräckligt om vita män men inget ABSOLUT INGET om INVANDRAR (Mellanöstern/Nordafrika) män då det kan ses som rasistiskt i landet mellanmjölk!

 

HÄR har ni lite mer att läsa!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas