Laperl

Trött sate

go morgon .. Hur har ni det denna regniga förmiddag?

Alltså vet ni hur jävla otroligt det är det som hänt.. Jag gick och la mej kl 2100 :=O.. Satt och små nickade igår kväll tidigare till och med. Fortfarande trött dock, men kan inte smälta hur trött jag måste varit igår kväll.

Köpte en ny sladd för mellan dator och telefon men fortfarande så funkar det inte. Provade på ungarnas dator också men fortfarande funkar det INTE. så jäkla frustrerande då jag har 154868463 bilder i mobilen som man tar i farten som jag vill dela med mej.

Till exempel igår på Willys på våran ensamma mobbade kundvagn.

Hann med iaf det mesta igår. Det vi inte han med va frisören men skit samma.

Vet ni vad! Mitt öra! Ojojoj för ett tag sen hade jag fått en svår svampinfektion i vänster öra. nu känner jag att det är på ingång i höger öra. Smärtan har trappat upp under dom senaste dagarna. hoppas det stanna vid den här smärtan nu till vardagen kickar igång igen, men det gör skitont att ligga på den sidan och det liksom hugger lite då och då USCH!!

Tror att det kan va mina hörlurar.. Har ett par in ear hörlurar som jag använder när jag har mössa på mej. Upptäckte igår att den på just höger sida är gummi pluppen trasig och jag som ständigt trycker in dom kan ha rispat nån stans och kanske orsakat nått /cry.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas