Laperl

Tandläkare

Blev ingen inlägg igår. Hjärnan hade fullt upp att stänga av vad som komma skall idag så jag glodde på tv för att tänka på annat.

Senare på kvällen bröt hysterin ut.

Den senaste tiden stress har påverkat mitt minne ganska grovt. Okej desorienterad har jag inte blivit som sist, men jag kommer sällan ihåg vad jag gjorde för en timme sen missplacerar  saker och ting osv. Stress symtom men väldigt mildrigt jämfört med vad jag haft.

Hur som haver så hände en sån grej igår kväll. Jag har en liten visitkort stor liten kort som ger mej vissa privilegier och den skulle jag ha med mej till tandläkaren imorgon(dag alltså). Jag hittade inte den någonstans och jag och gubben körde en race genom lägenheten i ett par timmar men den e no ehere to be found.

Här börjar panikkänslorna komma. Alltså jag har med skräckblandat förtjusning väntat på denna tid och nu går det åt helvete?

Fick lov att ringa och lämnade ett meddelande på telefonsvararen hur det låg till. Helt uppgiven :(

Imorse ringde dom upp och sa att när jag bockade hade jag uppgett alla nummer och sånt så jag behövde inte ha den med mej. De va lugn! Alltså LYCKA!!

Så med andra ord va jag till tandläkaren idag där dom tog en röngen av mina tänder samt gick igenom skitet.

DOMEN efter att inte ha varit hos tandläkaren sen jag var 14 år. Okey va en gång för två år sen men det va bara en snabb lagning av en tand jag lyckats tugga sönder inget mer.

Så domen då

8 hål, en hål varning, 2 visdomständer som ska dras ut, en lös lagning och tandsten. MAJ GAD. Behöver jag säga att jag skämdes som faaaan.

På det hela som gjorde det ännu skämmigare är att hålen har jag fått dom senaste två åren. TVÅ ÅREN!

Alltså jag har blivit nazi när det gäller min mun hygien och ändå. Jajaj bara och försöka stå ut. Nu blir det gjort iaf.

När jag väl kom hem från besöket så däckade jag i sängen. Va så bajstrött så orkade ingenting.

Min dag kort och gott :S

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas