Laperl

Så trött

jag va igår!

Fick visserligen sovmorgon då gubben var hemma men från runt 12 fram till kvällen gick det i ett.

Det började med ett möte på arbetslivsresurs. Därifrån drog jag till Jysk. Bussarna går två gånger i timmen och såklart kom jag 8 min för sent pff.

Stod i en halvtimme och vänta på nästa och när den väl dyker upp e den 10min sen...

Inne på Jysk hittade jag en fin garderob som skulle passa vårt rum. " av den skulle sitta fin fint. Men back 2 business. Skulle ha två madrasser till ungarnas våningssäng.

Dom har dragits med dom gamla till sina förra sängar som absolut inte passade. Men nu e det klart.

Hahaha såg ut som två murbräcka jag kom gående med. Fick asont i handlederna. Tur att man inte är en mespropp då som känner att vissa grejer inte går och göra om man inte har bil :P

Efter att ha landat hemma med grejerna och andats så va det iväg igen. Den här gången Coop och Intersport. Coop landade jag i och köpte lite mat. Vidare mot Intersport och ta tillvara på deras erbjudande om tag 3 betala för 2.

Skulle ha 2 höga svarta Converse och en puma. Hittade bara Puma skorna. Jaja den va nedsatt från 599 eller 699 (kommer inte ihåg) till 399 och grabben kommer behöva skor lite senare så köpte iaf.

går förbi stadium som ligger precis bredvid och ser att dom har 20% erbjudande för första köpet. In där och YAY dom hade höga svarta Converse så från 1400 betalade jag 1250 . Man tackar. Inget fullpris betalande idag heller:P

Tom inne på Coop handlade jag inte för fullt pris då det va rabatt på grönsakerna :) Älskar när man handlar men inte betalar fullt pris.

När jag väl kom hem va jag helt genomsvettig. alltså det RANN!!!

Fi fan. Men däcka gjorde jag som en klubbad säl, så det va bra.

 

får visa senare. Har inte laddat ur kameran. Kommer göra det ikväll för ikväll får fan gubben raka mej också. Alltså huvudet så don get dirty!

Under tiden får ni ögon godis !!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas