Laperl

Det händer inte

Usch uppdateringen här inne har varit knepig.

Mycket som snurrar i huvudet och mycket som är på väg så jag är väl minst sagt lagom förvirrad.

Jag skulle iväg och pierca mig igen imorgon men nu blir det ändå inte av. Det skulle bli en vertical labret. Med tanke på att jag har en tandläkare tid den 17mars så är det inte kanske bästa stället att pierca sig då jag ska röntgas och ev ska en visdomstand plockas ut då den är under all kritik.

Sist jag va hos tandläkaren var för 2 år sen och då va det bara en snabb lagning av en tand som jag lyckades bita sönder. Innan dess har jag inte varit hos tandläkaren sen jag va typ 13-14år. Fattar ni att det kommer göras en hel del i käften på mej hahahaha.

Sen med min stackars lilla warrior så kommer hon fortfarande inte till sin garisson och det e sjukt deprimerande typ.

Sen på det hela väntar jag på att en ev praktikplats ska höra av sig. Den förra som vi kom iväg på en typ intervju den gav mej vidriga vibrationer så det blev inte av. Men den här asså skulle va G.U.L.D. Här finns även chansen till att få jobb så bara gå all in liksom.

Sen håller jag på och förbereder inför min träning. När jag fick kostschema via Rickard Bravo så va den animalisk. Sa kyckling bara för enkelhetens skull men jag HATAR smaken. Fattar inte varför jag inte bara sa veggo från början. Men thats me kan få hjärnsläpp för mindre. Så nu ska jag räkna om alla mina makros så det passar mer vegetariskt och göra små modifieringar för att anpassa eden till mej i dagsläget.

Men kommer inte dela med mig av min kostschema då den är anpassad för MEJ och vill inte att nån ska gå och använda det och sen blir det knas liksom. Men om ni vill kan jag skriva ut vad jag äter. när man kollar i andras bloggar och det är matbilder åt höger och vänster men jag hinner liksom slafsa i mej maten och tänker inte ens längre :P

Är sjukt taggad för allt nytt som ska hända men sjukt stressad också då man inte vet nånting.

Måste bjuda på det här..

Hur det ser ut när man går på toa :P

Privatliv vad är det?

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas