Laperl

JIPPIII

Ny kamera in da house!. Har gått cray crazy och håller på och lär mej den just nu.. Visar dom lite bättre bilderna.

Fattar dock inte varför några bilder visas felvända här i bloggen .. jaja VAD TYCKER NI? En uppgradering på bilderna eller hur? Nu ska jag fortsätta leka. så mycket att lära sig :O inte som en mobilkamera direkt

 

Snö är kallt

Min äldsta dotter är en riktig fryslort. Och då menar jag verkligen FRYSLORT. Pga av det så har jag undvikt att gå ut med ungarna då hon är den som oftast tjurar och vill hem. Men iaf så drog gubben med sig dom ut idag och det gick så där. Dom som uppskattade det mest var dom 2 yngsta som vanligt.

Bildbombs varning!

Strul

Asså jag hatar när saker och ting strular sig.

Igår kväll försökte jag skriva inlägg från datorn men hel jäkla inlägget försvann. Då provade jag från paddan och nog fan försvann inlägget igen! Provade igen från datorn och då strulade skärmen. Sladden bakom skärmen är lite glapp och då gav jag upp! Vart liksom pricken över i:et.

På eftermiddan hade vi beställt online pizza då vi kände för att slacka och äldsta grabben skulle tillbaka till sthlm och andra grabben hade en kompis över. Till W beställde vi en hamburgare och fanstygen skickar en cheesburgare. Varenda idiot vet att hamburgare är utan nån jäkla ost. ringde upp dom och va mild sagt inte glad då hon är allergisk. Men möttes av nonchalans. Efter vårt samtal ringde dom upp igen och då pratade gubben med dom. Han fick ha värsta pedagogiska 3 barns utlägget vad som är skillnaden mellan ham och cheesburgare. Vad som stog det ska innehålla och osten är utöver. Sen har dom mage nog och fråga vem som ska stå för utkörningsavgiften. Ni sa han, det är ni som gjort fel. Summa summarum så fick hon iaf sin hamburgare tillslut. När han kom med den så öppnade jag och han tänkte bara dumpa och dra men jag sa nej vänta medans jag kollar. Så stog och inspektera hamburgaren framför han och sa sen att om ni inte kan läsa eller vet vad dom olika rätterna innehåller så är det lika bra och sluta. För för en allergiker kan det sluta riktigt illa när ni inte går efter vad saker och ting ska innehålla.

Jaja hur som haver så brast det för mej igår när inget funkade och ungarna hade ljudvolym a la dålig opera så tangentbordet fick sig en smäll. Men den funkar så är en tålig jäkel :P

Asså mitt mående e verkligen körd i botten. Gubben snacka om psykakuten men jag har inte det blekaste om hur det skitet funkar. Får checka av det på nån av mina möten eller den 19de när jag ska till kuratorn

Ny dag nya tag. Nu kör vi full fart framåt!

 

Igår förde gubben över sin rouge till nya kontot. så glad man kan bli :P (ja hela familjen spelar wow förutom dom yngsta dom e för små än :P)

Barnsäng

Lillgrabben ligger fortfarande i spjälsäng då vi inte hittat sängen med stort S. Nu tror jag har gjort det.

Måste bara bestämma mej för EN. Hur fan gör man det :S

                                                                                 HÄR // HÄR

                                                                                   HÄR // HÄR

HÄR //  HÄR

Tystnad

Det har varit tyst här inne. Jag ber om ursäkt men ändå inte.

Mitt mående har varit rent ut sagt helt åt helvete. Veckan innan julafton hade jag två tider. en på arbetslivsresurs och dan efter hos arbetspsykologen. Det va två jäkligt tuffa möten och slutade med att jag satt i arbetsförmedlingens trapphus och grina rakt ut. Kände dimman för ögonen och hur jag fick svårare och andas samtidigt som jag grät rakt ut som ett barn. Ringde gubben på en gång typ för att ångesten inte skulle få en riktig grepp om mej och jag falla ihop dan innan julafton. Han fick prata med mej så jag höll mej kvar i verkligheten. Orken har fortfarande inte kommit tillbaka. Mår fortfarande pissdåligt och vet inte varför. Kort tålamod, inte glad över nått och e bara allmänt tjurig känns det som.

2016 ska ju bli året då allt roligt händer. Jag kommer snart ut på praktik eventuellt får jag jobb och får jag det kan jag ta körkort. Äldsta tjejen börjar skolan och det största och bästa nyheten att vi kommer skaffa en Belgisk vallhund mot sommaren/hösten. Men allt ligger så långt bort och jag vet hur det är när jag ser fram emot nått det blir bara skit av det.

Men iaf några mål har jag för under 2016 dom är:

  1. Aktivare på bloggen.
  2. Skaffa en Belgare (antingen en terv eller malle)
  3. Få jobb
  4. Skaffa körkort
  5. Aktivare i wow

Har ni satt några mål?

Med det här sagt vill jag önska er en sjujäklar perfekt 2016 och hoppas att alla era förhoppningar infrias.