Laperl

Stressa eller inte stressa

Har funderat mycket kring mitt bloggande. Har bestämt mej att ta det chill med den. Jag har pressen på mej (<-- läs jag har höga krav på mej själv) att få iväg ett par inlägg per dag. Jag personligen gillar såna bloggar som har flera inlägg per dag. Sen har vi dom som får iväg flera inlägg per dag men för mej helt meningslösa alltså bara reklam.

 

Hur som haver kommer jag inte blogga på heltid. Kommer uppdatera när JAG känner för det. Måste dra ner pressen från nånstans då jag mår inte så där hejdundrande bra nu.

Det är barnen, det är alla tider som ska passas, det är ev en ny arbetsprövnings plats på gång(vet mer på tisdag), det är en ny tid hos kuratorn på G då läkaren på psyk tyckte att jag skulle träffa henne igen fastän det va tydligt att kuratorn sa att jag behöver hjälp på ett helt annan plan än vad hon kan erbjuda. '

Så ja ni ser! Sen är det ju det att får jag tid framför datorn så blir inte bloggen prio ett utan det blir wow. Vad använder man dator till annars :P. Surfar knappt runt och läser bloggar eller sån på datorn blir mer på mobilen eller ipaden.

Det kommer bli bättre när jag får en viss rutin och alla krav runt omkring mej sänks något. Men tills dess så tror jag att jag håller mej till max ett inlägg per dag. Blir det fler så blir det men inget krav utan max ett :)

Men vet ni vad nånting roligt i det hela. Hittade en fotoklubb här i e-tuna som jag anmält mej till. Dom har även kurser i digital fotografering. Tro fan att jag kommer anmäla mej till varenda en:)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas