Laperl

Sorry!

Alltså vad händer? blir slöare och slöare med att uppdatera här inne. Men har jorden bloggtorka. Jag SER i statistiken att jag har er trogna läsare som tittar in ibland. Kan ni inte ge mej förslag på vad ni vill läsa om?

 

Iaf just nu är det en period fylld av stress så får prioritera lite annorlunda. Tiden hos kurator ligger och hägrar i bakgrunden och är sjukt stressad över den. Vad säger man? Vad gör man?

Jag förstår att jag har mycket som jag behöver säkert bearbeta då jag hamnar i sjukt djupa depressions perioder. Men problemet med mej är att jag kan lägga sånt bakom  mej. Alltså lägga locket på och jobba på men uppenbarligen så ligger det i bakgrunden. Men vad händer när man börjar prata om det? Kommer skit upp till ytan och man kraschar? Ja menar det är väl därför man lägger locket på för att slippa det.

Jag fattar att det är mycket som varit fel under mitt liv men förstår inte felet med det. Så fattar inte vad jag ska prata om.

Hur som haver så har jag halv gett upp med kameran. MÅSTE gå en kurs. Fattar inte av att läsa måste se i praktiken. Den är rolig iaf. Bilderna blir så mycket bättre än en halv dassig mobilbild.

HAHA glömde nästan. Vet ni vad man kan göra med klistermärken från äpplen, bananer och apelsiner?

 

Stackare :P

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas