Laperl

Livet leker

Om ni funderar på att skaffa barn tätt fundera om NOGGRANT!

Dom har varandra i vått och torrt, nån att leka med, nån att BUSA med.

Idag har det gått i ett. Helvetet började på morgonen.

Medans jag tog ut jaffa en snabbis så hon fick kissa och bajsa så hade dom tagit ut Ws salva och miniderm.

När jag kom hem så hade dom T-shirt över huvudet och sa att dom hade duschat. Jaja tänkte inte mer på det för jag brukar ha handduken så efteråt och dom härmar juh oftast oss vuxna. Sen gick dom in på rummet och lekte med stängd dörr. Där skulle jag ha hajat till då dom 99% av gångerna inte stänger dörren.

Sen hör jag Z gapa om att det e hennes schampo men haja fortfarande inte till då dom har såna leksaker. Sen kommer T ut från rummet och hans hår e helt typ "oljigt" och vit. Vit i ansikten och resten av kroppen. VA I HELVETE kom det från mej.

Jo fan springer in på deras rum för att veta vad dom lekt med och då va det Ws salva och minidermet. Minidermet var en pumpflaska som var knappt använd och nu e den slut. Bara och lira in dom i badrummet och försöka tvätta av det. Många tårar senare fick jag ut allt från kropp och hår. Det positiva är att dom är lena om kroppen nu :P

Hela dagen har gått åt att stoppa dom från bus. Klädkammaren = verktygslåda och ris som man kan slänga överallt. Köket = ta en stol och antingen diska eller snoka i skåpen.

Det tar aldrig slut!

Nu under en svag minut av ouppmärksamhet där jag inte kontrollerade deras minsta rörelse hade dom hittat tigerbalsam. Kände en stark doft och tänkte återigen vad i helvete. Då hade lillgrabben gröpt ur med sina små fingrar och stank från munnen. Ringde 1177 och dom sa att jag ska chilla och ge han mycket vatten. Får återigen se det från det positiva sidan. Han kanske slipper sin irriterande hosta nu ^^.

Ja än är inte dagen över så vi får se vad dom kan hitta på. Har jag sagt att dom är galna?

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas