Laperl

hej och hå

Här går det undan. Hade tid hos kuratorn idag. Som jag stressat över det. Men iaf det ena ledde till det andra och hon kände att hon kunde inte hjälpa mej utan jag behöver mer hjälp av en psykolog. Men efter mötet som vart skitsvår i slutet började det grumla till för ögonen och kände hur nått satt fast i halsen på mej och andningen blev skit svår ocoh jag svettades som en galen ko.

Kunde och orkade inte prata ens med gubben och då är det ändå han som jag vänder mig till i första hand när dessa symtom dyker upp. Sen pling från ingenstans tänkte jag va fan psykakuten. Det har man juh hört om. Kunde faktiskt inte hämta och va med dom små i den skick jag va i då. Iaf när jag väl hitta dit så fick jag en tid kl 1300 nästan 2 timmar efter att jag kom dit. hahaha skämt eller. Jag iaf hade gått in i lägg på locket mood. När jag väl träffa läkaren hade jag inte så kraftigt som när jag kom in.

Jävla skit läkare träffa jag dessutom. Va visserligen bra för jag blev fan arg av vad han sa. Så kom ur min jag-mår-dåligt-mood. Okej på det sättet va han bra. Sen motivera han mej ännu mer att överbevisa honom. Tänker inte gå ingående på vad bajs läkaren sa men han ska inte tro att efter en liten glimt av mej tro att jag verkligen mår bra egentligen när alla andra runt omkring mej säger att jag behöver hjälp att bearbeta mycket.

Min arbetspsykolog varnade mej för att det kommer bli svårt och rätt fick hon men skam den som ger sig.

Nu efter allt så känner jag mej bara lugn men TRÖTT! Min lägg-på-locket-och kämpa-på anda är fan den mest epiciska man kan ha.

Vill sova nu känner jag. Hatar verkligen att känna mej orkeslös. Så pissigt!

 

Hoppas ni haft en bra dag iaf. Det unnar jag er alla XOXO

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas