Laperl

A bit of this and that

Tjena gänget. Hur e det med er där ute?

Själv så är det lite upp och ner. Vet inte riktigt vilken fot jag står på men men så är det.

Vi har haft kalas firande på löpande band här.

Den 25te fyllde W 4 år och den 27de fyllde näst äldsta grabben tonåring (13).

Alla blev glada och nöjda och det är huvudsaken. Mitt i allt så köpte vi en våningssäng till dom små. Då passade vi på och såga ner Ws säng (en snigel från ikea). Kortade av den lite och limma och skruva fast ryggen. Tada nu har vi en hundsäng. Blir perfekt när vi har stor hund igen :P

 

Berättade om att jag hade en praktikplats på g. Men i tisdags så fick jag negativ besked. Dom har inte möjlighet just nu. Fan hela världen rasade samman känns det som. Va helt tom. Kunde inte gråta va lessen, glad eller ens le. Tänkte inte på nått utan va som en tom skal. Fett wierd känsla.

Det finns dom typerna som kan bara va hemma och tycka att det e livet på en pinne, Sen har vi andra kategorin som MÅSTE ha nått att göra hela tiden. Jag är den senare. Men skulle jag ha bil och körkort skulle jag bara njuta av att va hemma med ungarna. Allt blir så lättare då. Men ta med tre ungar på buss är inte och rekommendera. särskillt inte mitt i den härligaste perioden i deras liv , TROTS.

Men för mej är det inte tillräckligt utmanande att va hemma med ungar. Thats not my cup of tea.

Jag vill ut, träffa folk (även om jag hatar mänsklig kontakt)slippa trots och gap, tjäna egna pengar.

Även om man har en man som inte ser ditt och mitt utan mer vårt så är det så man ska ALDRIG förlita sig på andra utan ha sitt på det torra. just nu har jag inte mitt på det torra. Grymt stressande.

Jaja jag tittat in imorgon också så ta hand om er tills dess XOXO

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas