Laperl

När katten är borta.....

dansar råttorna på bordet heter det ju.

Här var det i soffan.

Dan började perfekt. Ungarna va lugna och gosiga och busiga på samma gång. Kände mej fan lycklig och lugn. Vi hade jättetrevlig hela dagen och inga större utbrott eller bråk. Fler såna dagar tack!

Efter kvällsmaten så blev det fullt ös på dom och dom drog på spotify och dansade loss. Såklart va dom upp i soffan och hoppade (även om dom vet att dom inte får *suck*). Ett ögonblick tog det och olyckan var framme. Z knuffade T och bam rakt in i soffbordet. Z sprang in på sitt rum och ville inte prata med nån och så fort vi försökte prata med henne skrek hon bara på oss. Hon vart så rädd men vi tänkte vi låter henne va för nån minut och tog hand om T. Såg att det vart en liten jack i bakhuvudet så det bar av till akuten för att kolla upp han. allt gick så fort så stackars Z vart så ängslig och rädd. Vi tog taxi men Z trodde vi åkte polisbilen hahaha.

Väl på akuten så gick det väldigt fort. Knappt nån där. *skönt*

Allt såg bra ut och dom sa tack för att jag redan klippt bort hår där och gjort lite av jobbet själv :P. Ingen hjärnskakning eller nått som behöver sys. Dom limmade det och han fick välja leksaker till sig själv och sina syskon.

Väl hemma så försökte jag prata med Z att det va ingen fara och man får busa och leka men inte knuffas och bla bla bla. Men hon verkligen skärma av sig och började stressa upp sig liknande en ångest attack. Fram med hunden tänkte jag. Så J fick sitta i mitt knä medans Z satt precis framför mej. Då kom hon loss och kom tillbaka till verkligheten  så jag kunde prata med henne. Behöver jag ens nämna att hon fick sova med oss inatt.

Vad tror ni T gjorde när det var läggdags. Hoppar runt som en ekorre på koffein i sin säng. Suck! Så han va helt okey. Va mer Z som blev berörd av själva händelsen.

Ja det va våran start av februari hahaha. :P Varför starta långsamt när man kan rivstarta :)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas