Laperl

Shopping with kids

Igår va en konstig dag. Helt spontant kom farmor på besök och det var utanför det vanliga. Det va vart uppskattad men konstig för mej :). Hon hade med sig lite halloween godis till dom små. Under tiden va det till att duscha dom små då dom vid frukostbordet tyckte att mjölk är perfekt att ha i håret. 

När vi väl var klara drog vi iväg till tuna park och jisses säger jag bara. En var gnällig och tjurig redan på vägen dit och på vägen hem var alla tre tjuriga och gnälliga. Den minsta han grät och skrek hela vägen hem. Inne i affären va dom överallt. Alltså man fånga en och den andra va iväg och så höll det på för det mesta. Men som tur var så var gubben med också och han tog hand om det mesta :). Efter skorna gick vi och köpte lite yoghurt glass. alltså den är himmelsk. Huckleberry tror jag det heter stället.

När vi väl var hemma så lägger gubbens mus av. Det visar sig att dom tyckte att Sid skulle ha den. Jisses!! Jaja jag drog iväg till mediamarket och vips så hade han en ny mus.

Mitt mående däremot igår va helt slut. När vi kom hem han jag slockna med Jaffa i ungefär 10 min innan jag drog iväg. Sen på kvällen däckade jag runt 18. Då gick jag och la mej i sängen och fi fan. Hela sängen snurrade och kräk känslorna va där hela tiden. kändes som i Exorsisten fast här snurrade det istället för skaka. Sen va jag trött och gråtmild hela kvällen. 

Just nu är gubben ute med 2 av dom 3 små och gud vad skönt och tyst det är. Mina barn är underbara på sitt sätt. Jag älskar dom till månen och tillbaka. Jag går genom allt för dom. Jag ångrar inte mina barn men jag ångrar att jag blev förälder hahahah ja hur nu det låter.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas