Laperl

Nytt in

Eller vad man vill kalla det. Hade läkarbesök idag och fick lite nytt mums utskrivet. Suck dessa mediciner.

Läkaren va fett skum dock. Först när hon tog i hand var det som att röra vid en död fisk. Hatar när folk inte gör det ordentligt. Antingen tar man i hand stadigt och säkert eller så skiter man i det. Sen väl inne så kom vi till div frågor och bla om jag hade barn. Ja sa jag fem stycken. Oj en fabrik svarade hon. Höll nästan på att säga du skulle det bli en unge för varje gång vi nuppar då skulle vi snacka fabrik. Men öppna munnen och stängde lika fort. Se där lärt mej och tänka till innan grodorna hoppar ut hahah. Sen när hon skulle lyssna på hjärta och lungor ja då tar hon mej över magen och ba jaja jag ser att det dragit ihop sig bra här. Wtf liksom. do ur work and dont touch me more. Behöver jag nämna att jag har en sprängade huvudvärk nu pga av spänningarna där inne. Shit!

Jaja. Ska ta dessa nu en tid framöver för att se hur det funkar. Zopiklon får jag inte utskrivet då den innehåller nå benso skit som är visst beroende framkallande.

 

 

På tal om nått helt annat. Alltså vad det har släppt i talet för lillgrabben. han verkligen diskuterar med en och ställer motfrågor. Man säger inte bara nått till han utan han pratar och diskuterar vidare. Läser man en bok så ska det pratas runt om kring olika händelser i boken. Idag på dagis fick han super beröm för det. "Han är inte som dom andra i hans ålder han verkligen diskuterar och för en dialog med en" sa hon. Då växer man lite som förälder. Behövde verkligen höra det så man inte känner sig totalt misslyckad.

 

 

W, yngsta dottern, har sen tidigare en mjölk och ägg allergi. Ett tag slapp hon klådan så vi trodde hon börjat växa ifrån det. vi började smått introducera mjölk i hennes mat och det gick bra ett tag. Nu har det bara sagt KABOOM och allergin är tillbaka med full kraft. Back to basic och acceptera att hon är och förblir allergisk mot mjölkprotein och ägg. Problemet är att klådan i kroppen sätter sig på hennes psyke också. Hon är grymt lättretlig och orolig. Tacka fan för det. ja menar en vuxen skulle bli galen av det. tycker så synd om henne. Kan inte sluta klandra mej själv för hennes allergi då hon är det enda av barnen som inte helammades utan fick ersättning från ca 2 mån ålder. Dom andra har inga besvär och dom helammades. Är det mitt fel eller inte kan man gräva i men oddsen talar för sig själv.

Idag kommer äldsta grabben hem för några dagar. Tjoohoo. Han går på gymnasium i sthlm så han bor med min mamma och pappa. Åhhh som jag saknat den "jäveln"! Min skatt som jag då ångrade så djupt. Shit längtar så mycket nu. Hans tåg kommer in till Eskilstuna 16.40 lalala då e det inte långt kvar nu :D

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas