Laperl

Full patte framåt

Nu känns det som det snurrar i huvudet av alla tider jag har framöver att passa. Verkligen, jag har blandat ihop åt både höger och vänster så vi får se om jag dubbelbokat någonstans.

Jag har äntligen tagit ett steg ut i arbetslivet. Vi får se hur det funkar men känner att det kommer bli skitbra och skönt att komma hemifrån lite.

För bakgrund kan jag berätta att efter min lärlingstid på restaurangen jag var i Västerås så körde jag mej själv rakt in i kaklet och bröt några ben på vägen. Ångest och depression var vardag. efter den perioden höll jag mej med nöd och näppe ovanför vattenytan och kunde kippa efter luft lite då och då. Det var en hemsk period och vill inte tillbaka dit. Det resulterade i en väldigt tråkig stämning här hemma genom mitt mående och ingen visste hur vi skulle hantera det. Gubben var där hela vägen men oftast stod han också och ville veta hur han kunde hjälpa men det är inte så lätt oftast. Jag vände mej inåt och ville inte ha nått med min omgivning att göra. Allt var jobbigt när det gällde att ha kontakt  med folk.

Efter att kommit upp lite ur mej själv tog vi kontakt med habiliteringen och sa hjälp. Hjälp fick jag. dom fixade kontakt med arbetsförmedlingen och var även med på första mötet. Så nu har det rullat igång. kommer under en tid gå på arbetslivsresurs och träffa en arbetspsykolog på arbetsförmedling.  Samtidigt har jag fått en läkartid med en läkare som senare kommer remittera mej till kurator.

Mycket i tankarna som bubblar nu och jag är milt sagt ganska disträ. När jag ska göra något så avbryter jag mitt i och antingen sätter mej ner för jag glömt vad det är eller börjar något nytt för att ja jag har glömt vad jag skulle göra och så fortsätter det.

Som blogg inlägg. Börjar skriva sen är det annat som jag ser och påbörjar det istället. såg i min utkast att det var några :P

Jag har aldrig tagit hjälp för mitt mående eller kontakter så här så det är totalt okänd mark jag kliver in i. har alltid tänkt ensam är starkast och det är det men nu har jag tre små som frestar på ganska rejält så måste ta hänsyn till dom. Jag vet att skulle jag inte haft dom skulle jag lätt ta mej ur det här efter en stund men nu känns det som jag försöker ta mej upp ur en brunn utan att ha nått och grabba tag i för att klättra uppåt.

Har dock med hjälp av gubben tagit tag i vinterkläderna så nu är alla klara för vintern. Nu i helgen ska vi iväg och köpa skor sen är det KLART! tjohoo. Hatar att handla kläder och sånt så skönt att det är klart då.

Nu är det bara julklappar som ska inhandlas vartefter. dom små har vi nästan bestämt vad dom ska få men dom två stora. Gahhh!!! vi ska göra klart födelsedagspresenter med för dom som fyller år i januari och februari så alla utgifter är klara.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas