Laperl

Efterlängtad!

Efterlängtad och svårhittad var hon. Men så kom hon in i vårt liv och stal våran hjärtan. Jag pratar om jaffa våran lilla chihuahua. hon passar in så bra. Mjuk, varsam och inte påstridig. Men det va kraven också. W, våran näst minsta hon var livrädd för hundar. Så vi behövde en hund som inte var för på så hon kunde vänja sig i lugn och ro. tog henne en vecka och våga klappa henne utan rädsla och nu är det absolut inga problem.

I början hade vi problem som att hon vägrade göra ifrån sig ute. Hon va helt enkelt otrygg ute. Gjorde som med valpar att jag gick ut lite titt som tätt till samma ställe. Idag kissar hon normalt. hon har tom lärt sig ordet kissa. Hon går fint i koppel, hon bjäbbar inte på allt och allting, hon har aldrig svansen mellan benen.

Hennes förra ägare har gjort en så fin jobb med henne och jag känner mej grymt hedrad att få ha henne i mitt liv. Tänk jag som aldrig riktigt tyckt om småhundar. tyckt att dom är jobbiga och bjäbbiga och nu ja ni nu har jag en liten själv och funderar lite smått på att skaffa en till hahaha. Men det får vi fundera närmare på nästa år då vi idag inte vet om gubben har jobb nästa år eller inte.

Vi hämtade henne i uppsala och det vart både tåg och bussresa dit. Hade äldsta dottern med mej och även fast vi gick upp 5 på morgonen så va hon pigg och glad hela resan.Hon lever på det än idag och säger "mamma? vi köpte jaffa! jag älskar hunden!" Och det gör hon. Jisses hon vill ha hunden hos sig 24/7 och är på och vill gosa hela tiden. Men där går vi in och styr upp det hela.

På nätterna sover hon hos oss i sängen:O. Alltså jag har ALDRIG haft hund i sängen, men asså hon är det mysigaste som finns ever. Lägger sig så nära hon kan och det e underbart. Sen kan jag konstatera att en hund på 2+kg tar en jäkla plats hahaha. Hon brer ut sig maximalt :P

Laperl

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas