Laperl

Delmål

Var på arbetslivs resurs på morgonen för att prata mer om mej och ja mej helt enkelt. Bla om hur mina ord kan va väldigt målande och kan säga nått som låter grovt men egentligen inte är värre än när nån annan säger det fast i andra ordalag. Jag är alldeles för rätt fram och lindar inte in orden eller känslor.  Folk utanför uppfattar då mej som hård burdus och påträngande fast jag egentligen är precis tvärtom haha.

Iaf så har jag mål men nu ska jag lägga fram delmål för hur jag ska komma fram. Shit! vet ni hur svårt det är? Jag har alltid kört fullt ös medvetslöst, aldrig haft delmål. Vill jag ha nått har jag kört dit inte stannat och tankat om man säger så. Få se hur det går blir en hård nöt att knäcka.

Efter att jag hämtat dom små så fick grabben passa dom näst små och yngsta fick följa mamma ner på stan. Hade tidigare hittat ett par ursöta jumpsuits som jag ville ha till dom. Och lyckan att få åka buss. skämtar inte bättre än största karusellen. Han sitter som ett ljus och är grymt fascinerad. Varje gång bussen svänge så kom det ett ojojoj. Sötnöt!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas