Laperl

Sjukt tillvaro

Man har ett barn som blir sjukt och fy vad jobbigt det är. Men när 3 blir sjuka samtidigt ja då hoppar man från högsta tornet. Alla dom tre små har blivit genomförkylda varav två med feber. I.N.T.E.K.U.L!

Nu har jag iaf fyllt upp vår lilla apotek med alvedon, ipren, bisolvon. Så nu jäklar är vi beredda för vintern och den härliga sjukdomstiden som kommer.

I tisdags var jag iaf till sthlm och skulle på en utvecklingssamtal för äldsta grabben. Grym härlig lärare han hade. Önskar man själv hade en sån lärare. Det enda dom hade att säga var egentligen att han hade för bråttom och jag tänkte för mej själv awww mammas pojke :). När man bestämt sig ska det hända NU NU NU. Finns ionget som heter planera eller sätta upp delmål. Men det brukar fixa sig iaf haha.

 

Tog med mej äldsta tjejen och hade egentlligen lovat att vi skulle till disney store i mall  of scandinavia. Men allt blev så sjukt med tiderna så vi skippade det och tog BR i gallerian vid Kungsträdgården. Det här var minst lika uppskattad kan jag säga. Hon fick även välja tre grejer, en till henne en till syrran och en till brorsan. Lycka för en liten kikka!!

 

Sen träffade vi mormor och tog en snabbis nere i Hötorgshallen. Hittade en veganburgare och alltså foodgasm i allra högsta grad. Sen är det där med att klicka bilder på allt. Ja jag är väl inte en inbiten bloggare än hahah. Sen är mat till för att ätas. Den hinner knappt landa innan den e borta :P

Idag mår dom små bättre förutom den där jäkla hostan men ska försöka få iväg lite tidsinställda inlägg om jag inte fastnar i world of warcraft. Det är juh time walking cata. Och det är en rare drop chans på en drake mount. Hur kan man INTE fastna.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas