Laperl

Its sunday!!YAY!!

Alltså denna dag. Oftast en blä dag. Men för mej iaf den här veckan the best day. Gubben är ledig nästa vecka tantantan. Verkligen rätt vecka och va ledig också. Äldsta dottern har fått feber och mår inte bra. :( När hon får feber blir hon riktig läskig så hon får inte ens sova själv utan med oss. Hon yrar och rycker spontant. Lilla tösabit synd det är om henne nu.

Har suttit med henne halva dagen så har inte blivit mycket gjort. Den andra hälften satt jag och spelade med min äldsta grabb. Så allt har gått i barnens tecken yay va roligt. Egentid vad är det. Har iaf hört det viskats men iaf.

Förhoppningsvis vill han inte spela nu på kvällen så kanske jag kan få lite tid med min älskling. Har varit till affären och köpt ben and jerry till oss och isglass till dom små.

Alltså när man tänker efter fan vad bra man har det trots motgångar. Trots mina depressioner och min sociala handikapp trots att jag just nu är arbetslös. Ja menar jag får hjälp och jag har hjälp att hämta. Fastän det är skitjobbigt att be om hjälp så verkar det helt okey. Jag har aldrig bett om hjälp i hela mitt liv och för en gång skull gör jag det och kaplao så får man dom tre bästa handläggarna. Och snart får jag kurator tid och allt bara flyter på. Mina barn är friska starka och riktiga illbattingar. Peshmerga har tagit kontrollen över shingal och runt 20 närliggande byar.

Ibland måste man se dom här guldkornen i livet för att komma igenom dom depressionerna man har. Så gäller det och suga på dom när man sitter i skitet :) Nej dagens konstaterande mitt liv äger och jag äger!!

tjohopp nu blir det glass och world of warcraft

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas