Laperl

Egen dag

Igår mutade vi äldsta grabben så hårt att han vart villig att passa dom tre små. Har varit så hektiskt med sjukdomar så ville verkligen ha en stund med min älskling . Bara vi ostört. Vart inget speciellt. Vi gick runt på stan och bara va. Kollade in lite julklappar så nu vet vi vad hans mamma och hennes man ska få. Även barnen vart lite öronmärkning. Vi köpte tillslut hem en adventskalender för det var sista exet kvar. 

Barnens julklappar än så länge är busenkelt. Vi kör på Duplo och lego junior. Det är sånt som är tidlöst och går att bygga vidare på. Eventuellt lite docktillbehör. Men dom har gemensamt allting så blir inte en specifikt julklapp till en person. Det är likadant med deras garderob. Dom är såpass nära varann i storlek så dom har en trådbacks hylla som är deras som dom går och plockar kläder från. Inga konstigheter med färg och form eller tjej och kill kläder. Kläder köper jag in och jag personligen köper bara mjuka kläder som är lekvänliga. Där hamnar jag på HM basic. Men tyvärr om man kollar på "tjej" sidan så är det bara leggings till byxor så då blir det mjukisbrallorna på "kill" sidan. Ta 3 betala för 2 har dom och med många barn är det en guldgruva hahaha. 

 

Jag har egentligen ingen renodlat genustänk eller tänker medvetet på det. Utan 1) jag är snål 2) dom ska va bekvämt kläda så dom kan leka fritt och glatt utan åtsittning 3) va fan spelar det för roll

Tjej och kill skillnaden i kroppsform kommer först i puberteten. Så fram till dess varför denna hysteri att en färg eller form ska styra? Sen tycker jag det är meningslöst att tjejer ska se ut som små dockor och killar som tuffa macho män.

 

oj nu kom jag ifrån allt men iaf så fick jag en tok ryck igår och kom på men åå jag saknar mina naglar. Boka en tid och vips va dom tillbaka. woop woop. har varit utan mina akrylnaglar i 2 månader och jäklar vad handikappad man känner sig naken.  Jag tar oftast naturligt och målar sen dom själv. Ja det förklara hur dom ser ut hahah. Men efter att målat dom så såg jag wtf blir juh finska färgerna. Jag är inte finne på långa vägar eller nån support. så kändes konstigt så målade den vita i svart idag.

Har haft naglarna i 3 år men några små uppehåll så blir väll att man känner sig som nått saknas.

 

Tjohopp vänner .. nu ska jag kolla till mobilen så den e full laddad sen blir det öb och hitta nån reflexväst/sele till jaffa.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas