Laperl

Dags igen

Nu känner man att pmset är på ingång. Ångesten kryper under skinnet, tålamodet tryter, livsglädjen försvinner och humöret pendlar mellan glädje, sorg och ilska. AAHH hatar den här perioden. Allting blir så förstärk. Mina synintryck, människo intryck och hörselintryck bara rasar som en vild fors. Inget finns att lindra det förutom att försöka hålla kajaken på rätt kurs och inte förlora fokus.

På det hela har min största stöttepelare gått och blivit sjuk. M är hemma från jobbet idag och imorgon och dunder förkyld. WHY?? inte nu!

Allt har gått på lågvarv idag. Barnen har ritat, lekt och suttit vid datorn. Jag själv drog iväg till stan en snabbis för att kolla upp en grej. Mer får ni veta på fredag. Uff riktig tråkdag. Kallt är det också. Hahaha ja ni hör hur positiv jag låter :P. Men i det hela så har jaffa verkligen varit efter mej när jag varit hemma. Bra det behöver henne nu. Hon är verkligen som balsam för själen. Att sitta och gosa med henne är ljuvligt och lugnande.

Den där jaffa hon är så känslig för sinnesstämningar. När nån här hemma är sjuk är hon på och ska slicka och ligga nära. Just nu är det husse och gärna ligger på. Så fin hon är min lilla älskling.

Nej tjohop kolla på lite american horror story så man blir glad igen :)) Om ni inte sett den KOLLA! Helt klart sevärd. Men vänta nu The walking dead är ute kanske ska ta den istället. Undra om det var glen som man hörde i walkie talkingen. Hoppas. Han ska inte dö nu. Det är juh Negan som bashar in hans skalle i serie tidningen.

todaloo raringar. Ha det gött och glöm inte kolla walking dead :P

Just ja. Så här såg våran kylskåp ut kl 3 på natten. Julmust all over the place YAY! (not!)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas