Laperl

crazy little ppl

Idag var dom små hemma från dagis. Åhh jisses alltså. Vad har man gett sig in på. Dom har möblerat om rummen skrikit och lekt om vartannat. Däremellan tog tom paus framför platta och dator. Har varit en jäkligt bra dag. Även om dom har varit totalt galna så har det ändå varit barn-galen-busig-livet leker dag. Älskar såna här dagar. Allt är bättre än dom dagarna dom bara bråkar skriker och är allmänt missnöjda med ALLT.

Hann tom springa några instanser i spelet (world of warcraft) och jag faktiskt kunde sitta i lugn och ro. Ja så mycket lugn och ro det nu är när tre maffiosor busar bakom en :P

När det kommer till bus är dom oerhört duktiga på att samarbeta. Och man ser hur mycket dom verkligen uppskattar och älskar varandra. Kan säga att det bästa jag gjorde va att få dom tätt men det värsta var också att få dom tätt så det är en 50-50 situation hahaha.

Jaffa har för det mesta bara hållit sig undan när dom röjer som värst. Vi köpte för ett tag sen en bur. Den står stadigt och ingen kommer åt henne. När hon smyger tillbaka dit får INGEN röra henne. Hon brukar alltid krypa in där när ungarna härjar. Hon känner väl att här kan man chilla utan att nån snubblar eller springer över henne. likadant om man ger henne en korvbit eller om hon hittar mat under bordet. snabbt kilar hon iväg med maten in där. Skönt att det blivit en såpass trygg punkt för henne då det är den jag senare ska släpa med mig på utställningar nästa år.

Sen är det många som rynkar på näsan och ba BUR men du vet att man inte får bla bla bla bla. Jaja visst what ever. Den stängs inte och sitter vi i soffan e hon me där sover gör hon i våran säng. Bur valde jag framför hundbädd för då är hon skyddad från alla kanter och kanterna är stabila. Går inte och böja inåt som tex en igloo bädd. Jag är iaf nöjd att jag tog det och hon verkar nöjd med det och i slutändan är det det som räknas.

Nu ska det lagas mat. Blir en böngryta med ris eller pasta.

 

Ha det bra raringar så höres vi en vacker dag!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas