Laperl

2015-11-14

Ointressant fakta men idag är det 3 månader kvar exakt till alla hjärtans dag.

Konstaterade det bara när jag såg dagens datum -_-

Överallt är det nu snack om det som hänt i paris och man ska ha tyst minut och uppdatera sin bild på Facebook till franska flaggan för att visa sin stöd och mer bla bla.

Jag väljer att se bortom det och tänka who gives a flying...... Terrordåd sker varje dag i Irak och Syrien av IS men har det fått lika stor genomslag? Nej för det är inte kära västvärlden. Terror fortsätter efter kobane och shingal genom dagliga upprepande våldtäkter av kvinnor och barn. Kvinnor som får sina kroppar söndertrasade för att männen ska få nån njutning. Försöker dom fly riskerar dom att få lemmar amputerande eller dödade. Kvinnor som tar sitt liv för att dom inte orkar m ed längre. Det ni tänker jag ge en närmare stöd och tanke till.

Till alla yazedier och kristna som flytt och som lever i fångenskap.

Det som hände i paris blir inte det första heller. Mer kommer men det blundar folket för. Iom öppna gränser vet vi inte vem som kommer in i landet (talar om alla). Ta när cuba öppnade sin gräns och lät folk sticka om dom ville. Det va bara det att Dom öppnade sina fängelser och lät även dom sticka och in i USA gick dom.

Hur vet vi att dom 70+% män som kommer hit inte är liggande celler för IS? Men hur kan man säga så nu är du väl rasistisk. Jo tjena dagens svenska ord rasist. Så fort man öppnar käften är man rasist eller kränker någon. Men IS skickar ut liggande celler det är bara och inse fakta. Och in tar vi dom överallt i världen. Sverige är tamejtusan värst.

Här råder ganska mycket arbetslös och bostadsbristen ska vi inte ens tala om. Men nej klart det finns stjärterum ös på bara. Bäst är att bara säga stop och ta hand om dom som kommit hit. Ta hand om dom egna invånarna. Som det ser ut idag så går det käpprakt åt helvete. Men nej nu va jag rasist igen.

Öppna hjärtan och visa empati. svenska slogan. Men vart fan är empatin och medkänslan för tex pensionärerna som lever på minimum? Eller dom fattiga svenska medborgar familjerna? Är så mycket familjer som lever under existens minimum i denna "välfärds" land så det är ett skämt. Nä finns inga fattiga familjer i landet bara prioritering fel. Om nån säger så kommer jag bli babahobbaba.!! Vi har själva varit på randen att bli av med tak över huvudet, vi gav barnen mat men själva kunde vi gå utan mat i ett par dagar. Varför det blev så tänker jag inte gå närmare in på men vi varken drack eller rökte åt inte skit som chips och godis. Olyckligt blev det bara fel med arbetslöshet som kom plötsligt. Men soc kunde hjälpa er? Vet ni vad det roliga var. Vi hade soc men efter deras uträkningar kunde vi ha mellan 50-200 spänn kvar att leva på resten av månaden. Så soc kan dra åt helvete.

Hur som haver. Så har det varit jätteskönt att ha gubben hemma. Rent utsagt helt underbart. På torsdagen var i ut på en liten mini utflykt och fixade tantantan en gemensam konto. ÄNTLIGEN!! Så skönt att ha det gemensamt nu men varsin kort annars har vi hållt på och swishat fram och tillbaka. men nu efter nästan 14 år så slipper vi det :P

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas