Laperl

Nu e det kört !!!

Usch vad trist det är när man kollar ut nu och det är regnigt grått och trist. Även om et inte kom mycket snö så va det grymt uppiggande av att se det lilla vita. nu vill jag ha snö i massor. Vill flytta till Norrland NU NU NU!

Här har det inte hänt så mycket förutom att jag våndas i menssmärtor. Alltså kill me now. Men det posetiva är att det är faktiskt sant att det blir bättre efter barna födande. När jag var ung så svimmade jag och var helt borta pga smärtorna dom första dagarna. Alltså shit det e rena barnleken nu.

Har ni förrästen hört dom "goda" nyheterna. All vet juh att turkiet stödjer daesh med vapen och sjukvård. Dom har tom klippt upp en lucka mellan syrien och turkiet där daesh kan röra sig fritt. Men iaf nu har turkerna skjutit ner en RYSK plan över syriens luftrum (som turkerna anser som sin ). Kan det bli bättre. Nu är turkerna liksom stekta hahaha. Det daesh behöver är en putin och peshmerga. Inte nån klen obama även om han hjälpt lite. Nu kommer det hända grejer och jag är så glad för vad turkerna gjorde. nu kanske dom får betala för alla pkk peshmerga dom dödat, för alla döda i kobane, för varje fucking kurds liv dom torterat lemlästad och dödat.

 

PKK anser dom vara terrorister. Det har dom hjärntvättat hela världen med att dom är. Men PKK vill bara ha dom rättigheter kurder förtjänar. Visste ni att kurderna i Turkiet kan hamna i fängelse för att just prata kurdiska? Mer än fel i mina ögon. Det är sånt PKK kämpar för: Ett fritt folk ett eget land. Det är vad kurder i alla delar kämpar för. Kurderna i Irak har kommit längst. Ni ska se Erbil huvudstaden i Irakiska delen av Kurdistan. Jag lovar det är nästan i klass med Dubai med sina vägar och shoppingmalls.

 

En av alla klipp som finns där ute. Min älskade erbil, min älskade kurdistan.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas