Laperl

Slut som artist

Har måtthelt konstigt så bloggen har blivit lidande. Skärpning! 
Igår stog ben och rumpa på schemat. När jag kom till gymmet var det helt mörklagd. Trodde först de va stängt och tänkte va fan det är en dygnet runt gym. Men de va öppet men ingen va där. Så körde min musik ur mobilen å passa på och köra lite dansmoves. Nu har dom nått gött och skratta åt i säkerhets kameran ;).
 
Körde stenhårt och pressa mej själv till det yttersta. Känndes på yrselattackerna och hur det svartna för ögonen. Så var tvungen å ta en lite längre paus. Men påt igen. 
 
Efter bara två veckor känner jag främst en förändring i kroppen. Har ingen sötsug (just nu få se vad som händer vid pms) ingen behov av att äta nått annat och har fått hunger känslor ( inte haft det förut). Resultat på kroppen börjar också synas. Börjar få en liten muskel vid triceps. Rumpan har åkt upp liiiite och baksidan av låren börjar slätas ut liiite. Fortfarande påminner den om en dålig gropig grusväg men några gropar har jämnats ut 😉
Två veckor och så mycket resultat. Ser fram emot om tio veckor.  Visar före efter bilder halvvägs igenom 😊
 
Efter gymet va det snabbt hem smälla i mej mat sen iväg till willys. Dom stängde tidigare så va skynda skynda. Hann inte ens ducha så man kände sig sisådär lagom fräsch Med tanke på hur mycket man hade svettats. 😓
 
Blev midsommarmat iaf som bestog av gräddfil, hel lax sida och färsk potatis till familjen. Själv åt jag lax, potatis, mozzarella och wokgrönsaker med salladslök. Tänker inte säga att jag unna mej eller fuskade för du kan äta vad du vill men tänka att kalori in och kalori ut. Skulle det va gammla jag skulle ja med lätthet smällt i mej halva laxen för att det är GOTT Men jag blev mätt på min vanliga portion Så varför överätta?
 
Åt bara 2gånger igår och känner av sviterna idag. Helt slö och trött i kroppen. Får skylla mej själv.  Men idag och imorgon är vilodagar så sköta kosten och vila är ytterst viktigt om ja ska orka en veckas träning.
 
Ska färga håret idag. Kommer bli en STOR skillnad. Ni får se före efter imorgon. Nu leker barnen varvad med tjafs. Life of småbarnsliv puh. 
 
På väggen har vi lite artwork a la kids. Och har fortfarande inte fått upp nått i mina trälådor.
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas