Laperl

Nu är det live!

Efter lite strul och fixa in på småtimmarna så ska allt funka nu.

Dagen till ära fick börja som vanligt med upp och hoppa. äta frukost och sen dra iväg till gymmet. Idag blev det rygg,biceps och två övningar för ben och rumpa. Det bara rann om svett om mej så var så där lagom fräsch. sealed

Känner att  jag klarar av mer vikter nu i vissa övningar och det tyder ju på att det går framåt. Smärtan jag har haft i rygggen efter en bilvolt när jag var gravid med min första för 16-17 år sen har försvunnit. Har försökt känna efter om den finns där men nope. Den är borta laughing!

 

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på. Vi får se. himmlen ska visst öppna sig och bli soligt med enstaka stackmoln frammåt kl 15 så kanske packar ihop klanen och drar till badet. Annars får det bli en ny lekplats. Det behöver inte kosta mycket för att roa dom små. Värre blir det väll när dom blir större. Men antar att det handlar om inställning och vad man gör det till. Men alla ungdomar sitter nu för det mesta framör datorn, mobilen eller surfplatta. Det sociala biten att träffas ute och leka har flyttats till snapchat, kik och facebook typ.

 

Här hemma har viegentligen inga restriktioner. Utan begränsningarna kommer av att det blir en sån jäkla tjafs runt prylarna bland dom små. Blir då automatiskt att det blir mindre tid framför det. Sen är det mycket att vi ser hellre att dom leker ute än sitter inne men vid tråkigt väder kan det vara en välsignelse. Fattar inte hur man gjorde innan undecided.

 

Dom stora får spela hur mycket dom vill men regeln är att dom ska gå upp senast tio på morgonen. Så då får dom anpassa sitt spelande på natten så dom orkar vakna utan att va tjuriga. Eget ansvar helt enkelt. Ja alltså helger och lov då.

 

Hur gör ni som har barn, stora och små, har ni regler eller är det fritt fram?

 

                        

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas