Laperl

Fullt ös medvetslöst

Imorse bar det av mot gymmet i vanlig veva när barnen vart lämnade på dagis. Axlar och mage stog på schemat
 
Hantel lyft åt sidan sittande och mot lutande bänk.
Sittande hantellyft framåt
Hantelpress
Arnoldpress
Russian twist
Mountain climber
Side bends
och två övningar till som jag inte vet namnet på
 
Körde sen på maskiner också och avslutade med HIIT 1 min gå en minut springa i 20 min
Va helt slut efter passet och magen värkte på gött.
 
Efter tog jag en tur till Stadium för att se om dom fått in dom där handskarna jag vile ha i strl M men det var slut både på stan och i Tuna Park och på nätet. Suck får köra med lindor ett tag till. Inne på MM sports va det också slut i M.
 
slutade iaf med att från Stadium kom jag ut med en bikini top, ny träningsväska och ankelsockor till gubben. Allt till priset av väskan. Älskar rea :P Köpte bikitop i strl 38. WOHO. Förra sommaren pendlade jag mellan strl 42-44. FRAMSTEG!!!!!!!
 
KOLLA strl 38. Ni fattar inte hur stort det är.
 
 
Kom hem åt min mat och dum som jag är drar med mej alla barnen till Tuna Park. Dom var som galna och far runt som dom hade en myrstack i arslet. Svettet bara rann längst med ryggen. Mitt i allt började äldsta grabben bara spontant blöda näsblod :O
På väg in i lindex lossnar en hjul på ena vagen och barnen var borta hahahhahaha Ja ni. Ni hör juh va kaos i min stackars huvud. Kom därifrån iaf med ett par nya skor till grabben och nya badbyxor till dom små och en ny nattlinne och platta sommar skor till mej. Sen gick vi till pressbyrån och köpte glass till dom innan vi begav oss hemmåt.
Jisses är helt slut som artist nu. Dom är då en och två handfull. Kommer visa allt vartefter. Hoppas man får användning av badkläderna den här sommaren,
Imorgon är sista dagen på veckan och midsommarafton. Kommer träna imorgon också. Ben och rumpa med fokus på rumpa. Aaaa jag som har träningsvärk i benen -_-. Me som sagt bara mesar ger upp.
 
 
Vad gör ni i midsommar?
 
 
Skorna är inne skor som jag köpte förra året vet inte om dom finns kvar på Stadium. I väskan fanns det tre fack perfekt för mina lindor och dicksflask. Tredje facket var med dragkedja för tex pengar, nycklar etc. Och RYMLIG är den.
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas