Laperl

Det blir en dag på stranden

Som Thomas Ledin sjunger.

Han är verkligen synonym med svensk sommar. Älskar den där snubbens sånger. Hans närvaro när han uppträder. ÅHH!!!! Det är verkligen nått speciellt med den mannen. Där är nått som var bättre förr. Musiken. Numera är allt studio inspelad och fixad och donad med. Dom flesta vet väll inte ens vad en instrument är. Nordman är också en sångare jag bara åhhhhh kan lyssna på om och om och om igen.

 

Nu gled jag iväg. I varje fall så blev det en dag på stranden. Några stackmoln men så underbart härligt skönt. Barna röjde runt. Vi var HELT ensama där hahaha.  dom började med badbyxor på och slutade helt nakna. framåt Kvällen nu så dök det upp massor med folk och reagerade på hur folk beteer sig. Det är helt okey att lillgrabben springer runt naken men tjejerna fick massa blickar. Inte så dregel kåt blick (dom är 5 och 3 år men peddosar vet väll inte sina gränser) utan mer äcklad förvånad blick med viskningar som följd. Nu är det väldigt invandrar tätt här och tror att det kan va det som påverkar. Just kvinnor, flickor och nakenhet. Kvinnliga könet ja helst hela kvinnan ska ju gömmas.

Hade taggarna utåt för det mesta och tänkte säger nån sågot så kommer jag säga ett och annat för mina tjejer ska inte få höra sånt skit. Dom är BARN och dom kan springa runt nakna precis som deras grabbar med snoppen i vädret.

 

Hur har ni haft det? Har det varit lika fint hos er?

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas