Laperl

Some weed makes nothing

Ska vi ta en titt på marijuana

Kom ihåg att innan ni blir rabiata och går bärsäkargång så är det här MINA åsikter.

Jag anser att denna drogklassade växt ska tillåtas. Att den klassas som värre än tex cigg tycker jag är galet. Cigg vet vi är minst lika farligt om inte värre men det klassas som tillåtet. Blir det inte lite motsägelsefullt? Eller varför inte alkohol. Ja alkohol det är en piss drog i mina ögon som förstör mer än den tillfredställer.

Att klassa marijuana  som drog gör att det blir mer eftertraktad. En legalisering ser jag ljust på och skulle hjälpa oerhört många mer än stjälpa.  Jag själv har aldrig rökt någon av dessa droger. Jag har bara rökt valiga cigaretter.

Min bror har grov adhd. Han är mer utagerande och inte som mig - en tickande bomb- och han har rökt sen övre tonåren. När han röker är han en normal människa. Kan kontrollerar sin impulser och kan fungera normalt. Innan han börja. Ohh dear! Han hade ingen kontroll på sina impulser och polisen var vardagsliv.

 

Nu har snoop dog varit i sverige och fått uppleva våran pk samhälle. Alla VET att doggy röker. Ja menar det första man tänker på när nån nämner honom är braj.

ÄNDÅ trots att sverige är medveten om det har dom tagit han och sen arresterar honom pga att han har braj på sig? WOOT? Okey jag kanske är för liberal. Men jag menar tar man en alkoholist in i sitt hem så kan man räkna med att det kommer nallas på alkoholen. Likadant här tar man in en ökänd braj rökare in i landet så får dom räkna med att han kommer röka. Varför går man och arresterar honom? Förstör inte sverige för sig själv? Genom att stora världskända artister inte vill komma hit då?

Sen tycker jag att svenska polisen har liiite mer att göra än att haffa en världskänd braj rökare. Som sverige håller på att arta sig så behövs dom på mer uppenbara ställen. Men det är väll för rasistiskt att säga närmare vart och hur!?

 

En anna talare för hur skitigt detta är har ni här. En snubbe jag upptäckte gennom hans blogg som JAg tycker har vettiga åsikter och som går i linje med mina. Hans blogg hittar ni HÄR

                                     

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas