Laperl

Så KLANTIG!!

Alltså jag säger bara det. Jag är en KLANT utan dess like. Vissa saker klan man klanta upp och fixa till men vissa saker går bara inte t ex tatueringar.

Vad kan jag ha gjort? Jo så här är det. Jag VET att min dotters namn stavas wanYa ändå när jag står där säger jag J. Kollar och velar mellan Y och J och tills lut säger jag J iaf. Så han ritar upp på mej och börjar borra. SÅKLART börjar han nerifrån och det plingar i mitt huvud att va fan har ju deras person nummer i telefonen. Kollar och ja där står det Y.

VA I HELVETE!!!! yellyell

Varför tänkte jag inte på att ringa gubben eller nått sånt medans vi skissa? Blir så trött på mej själv.

Tur är att han är super duktig och lyckas fixa till det så det står rätt nu. Men hur virrig och klantig får man vara?

 

När jag vart klar så ringde jag hem på vägen och gubben starta upp grillen. Vart Halv laxsida i foliepaket. Gotti gott gott! Dessert blev jordbär a la naturell.

Myste lite sen började ungarna att tjura ihop sig så det var dags att packa ihop. Näst yngsta har fått en jäkla hosta också. Kan knappt prata stackarn. Alltid är det hon som ska få allt skit. Riktigt illa skrapsår får hon, blåmärken kan dyka upp lite titt som tätt lite överallt, hennes armbåge har gått ur led 2 gånger, torreksem. Dock har hon i princip växt ifrån sin mjölkprotein och äggallergi laughing. Men fortfarande så kan hon få utslag om hon får i sig för mycket. Ja just ja hon brände sig så illa på brännässlor en gång att hennes hand såg ut som en hubba bubba klubba. Sen på allt så klantar mamma till det med hennes namn. Jisses stackars tösabit. Då är hon den lugnaste av dom alla. yell

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas