Laperl

Raw Rampage

För en tid sen köpte jag raw rampage som är en pwo från Svensk kostillskott

Jag har tidigare använt rena koffein tabletter eller Celcius som extra kick inför träning. Koffein tabletterna han jag knappt använda. Mådde så dåligt av det. Det snurra, även när jag satt ner, kände mej kräkfärdig och fick skakningar.

Celcius funkar. Den kickstartar mej iaf helt så enormt. Det tar jag fortfarande mitt på dan för att orka med dom små när dom far runt som ping pong bollar. Sen är smaken päron och vilda bär så oerhört gott.

Raw rampage funkar mer smygande. Efter en kvart halvtimme så är jag som en ekorre på koffein. Jag får extra energi och kan känna a men lite tyngre, en till rep osv. Då tar jag bara en skopa. rekomenderat är 1½. Men om jag reagerar så på en skopa hur fan blir jag på 1½?

Jag provade smaken jordgubb och lime och det smakar gudomligt gott. Som saft! Det enda nackdelen är att den kan bli lite för sött för min smak och det kan koma lite klia på känsla i händerna. Ungefär som man doppat händerna i brännässlor. Och det är bara i handflatan jag får den känslan. Men det försvinner när man väl sätter igång och tränar.

Överlag är jag super nöjd med Raw rampage och jag ger den 4/5 koffein ekorrar.

                                                      

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas