Laperl

Feber i stugan

Den minsta hade klarat sig från förskylning och feber, trodde vi.

Inatt sov han ingenting och eftersom han haft ont i magen dom senaste dagarna trodde vi att det va det som strulade. Men vad vi bedrog oss. Imorse när jag satt och gosa med han så kände jag hur varm han var. Tempade han och yepp feber. Nu nyser han soch snörvlar också. Jäkla sommarväder.

Idag var jag så trött imorse att jag inte drog till gymet. Kör en ben och rumpa ikväll hemma. Har stång, vikter och vristvikter.

Gymmet måste man nästan dra till tidigt på morgonen då det annars blir fullt inne i frivikts rummet. gärna en person också som tar alla maskiner och hälften av hantlarna och kör supersets. GRYMT IRRETERANDE. Eller detta stönande. Shit om man låter så när man tränar tycker jag synd om grannarna.

Iaf så ska jag dra ut på en power walk nu istället. Det är juh ganska fint väder ändå. Man ska alltid vara tacksam för det lilla. just nu är ja det iaf. så jäkla tacksam över att M är vid min sida, att jag har fem underbara friska barn, att vi har tak över huvudet och mat på bordet. Det är aldrig en självklarhet och har inte alltid varit det.

 

                                                        

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas