Laperl

En gnutta solsken

Det va vad dagen bjöd på. Sen har det regnat bort. Efter frukost drog vi ut till lekplatsen och hängde där. Mamma behövde lite energi a la Celsius och barnen va bara.... Barn.

Alltså saknar den tiden när man var full av energi och det sprudlade i kroppen. Nu sprudlar det och är motorväg i huvudet men man känner bara orka liksom. Efter ett tag så gick vi in och jag smällde ihop en lasagen som jag mitt i kaoset GLÖMDE! Jahap lite bränd på toppen men den gick och äta.

När lillgrabben lagt sig för naptime så tänkte jag vafan jag drar ner på stan och kollar efter en riktig tutthållare. Använder bara sportbh. Bekväma, skär inte in nånstans och trycker ihop skitet.

Tänkte mej en svart push up. Ja menar efter fem ungar så kan jag säga att placeringen av pattarna är inte detsamma. fick mej en ordentlig boost uppvaknande. Visade sig när hon mätte i butiken att jag har 75b. hahaha det förklarar varför ingen bh här hemma funkar -- dom är 85c. Skulle jag få välja (det kan jag men lägger pengar på roligare grejer) skulle jag operera bort dom. Har alltid tyckt att dom är i vägen.

Det slutade iaf med att jag istället efter mycket provande hamnade jag på Stadium istället och köpte en ny sportbh.

Vart av märket Under Armour med High support.

                                                     

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas