Laperl

Djur är förbrukningsvara

Är det bara som reagerar på det. Nu när hösten är på ingång finns det tex massor av unghundar till salu. Katter och kaniner med.

Våran sid skänktes bort med bur och allt. Anledning vad jag tror var att han var en okastrerard hane. Han hade gått som ute kanin sin första halvår sen ville dom bli av med honom till varje pris när hösten började knacka på dörren. Vet ni hur mycket en kastrering kostar?

Mellan 600-1300kr. Vad är liksom problemet? Är ni lite rädd för en okastrerad hankanin (kan va fruktansvärt jobbigt) så kastrera. Kasta inte bort djuret bara för att man inte orkar.

Kattungen man hade nu under sommaren lämnas vind för våg när vardagen kommer tillbaka. Katthemmen kan inte ens ta emot alla stackare.

Man skaffar en söt liten valp när semestern börjar. Men den söta lilla valpen blir en odräglig unghund(<--läs tonåring) som inte passar i vardagen och då annonseras dom ut på blocket för en billig peng pga allergi eller fan hans moster.

 

Snälla snälla snälla tio tusen till snälla folk TÄNK först innan ni skaffar djur. Låt inte dom lida för att ni ska ha nått tillfälligt. Det finns gosedjur i leksaksbutikerna eller robot djur.

                                                 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas