Laperl

Tic Tac the clock is ticking

Yepp precis som titeln löd. Full patte framåt idag.

När Grabben kom hem fick han ofrivilligt bli barnvakt av 2 av dom tre små.

Första stoppet blev hundmat som vi köper på jump in ridsport. Andra stoppet Ö&B. Dom hade nå billigt erbjudande på luftmadrasser. Ordinare pris 149 nu 99.90. Perfekt då Äldsta grabben kommer över under jullovet och vill verkligen inte sova på soffan :P. blev massor med annat smått och gott där som det alltid blir när man är där. After eight för 20 spänn. Alltså en sån där stor. Nom nom nom! Älskar after eight mint.

Iaf äldsta tjejen var tapper så hon fick en dricka valfri godis och när vi var nere på stan en cheesburgare. Värsta skitmat och sockerbomb. Men så jäkla värd de. Hur som haver så gick vi runt lite på stan och kolla i ,noga poängterad, klädbutiker. Yepp ungen har börjat intressera sig för kläder. Så jag hände bara på.

1745 Hade jag tid för att fixa naglarna och ååå vad intressant det va. Hon sket i you tube och stod och hängde över mej men när hon som fixade naglarna frågade Z om hon vill få naglarna målade så bangade hon ur. Lite blyg vart hon. Det bästa va lampan som man stoppar in handen. Den va fett cool!

Väl hemma och mättat barn och lagt dom så var det äntligen dags. Slå in julklapparna. Nu är allt klart! Fi fan vad skönt!

Så jäkla trött men allt jag tänker på är vill till mitt pussel och chilla i sängen. Först gå ut med jaffa sen åhh så skönt det ska bli!

Gubben kan han med :P

Måste ha nån som godkänner inslagningen :)

Ja är man bebis så är man :P

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas