Laperl

Nu kan man chilla - NOT

Vart så mycket igår kväll så jag kände ähh skit samma.

Vi började med att gubben drog fram dammsugare och skulle städa. Rent blev det efter mycket om och men. Lillgrabben ÄLSKAR dammsugare så det är värre än att moppa med en drös valpar i rummet. Han upptäckte nått nytt igår om vad man kunde göra med dammsugare. Suga sig själv i ansiktet. Asså han va helt röd efteråt :P

Men roligt var det. Sen kunde man även jaga syskonen med den :)

Så ni fattar va lite problematiskt att få det avklarat.

Iaf sen på eftermiddan tog jag med mej honom för att möta upp äldsta grabben vid tågstationen. YAY nu e han här. Fett skönt att ha familjen samlad under ett tak.

Åka buss är det bästa ungen vet så när bussen kom hoppa han jämfota av lycka. "mamma mamma dä ä bussen dä ä bussen!"

Och såklart skulle nalle följa med på bussturen. Det får hen juh inte missa. Nalle är hans lilla älskling kan inte sova utan den och när han är ledsen så är det hans trygghet. Han har snuttis också men den fick stanna hemma. Ville inte att han skulle riskera att tappa bort båda av hans trygghets punkter.

Så nu när äldsta grabben är här får vi se hur mycket bloggande det blir av. "mamma vi måste bli 90" "mamma nu kör vi" "mamma sök grupp" Med andra ord blir world of warcraft varje ledig sekund. OMG vad jag längtar tills raffet är SLUT!!!

Nu känner jag hans ögon bränna i ryggen. Måste dra hahahahaa.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas