Laperl

Hur svårt ska det va!

Hur jäkla svårt ska det va att få köpa veggo mat? Drog iväg till willys och där var anammas "kött"färs slut. Majonnäs och ost fanns inte heller. Fanns en "skinka" kvar och den var öppnad så det var jag inte intresserad av. Kom hem då jag hade W med mej och dags och dra igen. Ica maxi den här gången. Slut på "skinka" och majonnäs MEN dom hade ost. YAY liksom. Så får bli en tur till Coop senare för att inhandla majonnäs. Geeeez måste man dra igenom hela jäkla Eskilstuna innan man fått ihop mat. Vi äter veggo här hemma men ibland blir det kött också men det som inhandlas är endast veggo prylar. Kött och fisk kommer in på annat sätt som jag inte tänker skriva ut här.

Hur som haver Idag vart det Ws tur att hänga på morsan. Så innan vi drog till willys gick vi runt på stan och kika lite. Köpte lite godis och dricka. När jag skulle köpa dricka och godis så funkade inte min kod till kortet. Va fan jag VET att det är rätt! Kollade på kortet och jag har fått med gubbens kort istället för mitt. Bara och vänta in grabben så han kunde komma med rätt kort. Sa jag att jag är VIRRIG! Ett under att jag får med mig ungarna hem :P Älskar att kunna chilla så här med dom en och en. Imorgon är det Ts tur då vi även ska plocka upp äldsta grabben från tågstationen.

Jäklar i havet vad mycket människor det va nere på stan. Alltså jag är sjukt dålig på att planera men seriöst att va så här sent ute med julklappar? Jag var klar i november. Vi köpte en julklapp nu i december och det va nån elsa anna docka som konstant var slut. Så va bara att ha tålamod. Den är nu inslagen och det är den presenten jag är gladast över att dom får då det va nått dom tjatat om länge. Till julstrumpan har dom får målarböcker och färgpennor.

<-- Veggo färskost finns i två smaker till                           Vanlig hårdost-->

Kände att va overkill med overall men då hade vi redan gått till busen så skit samma

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas