Laperl

Dagens dag

Gud vilken konstig dag det vart idag. minsta lilla och min hjärna kortsluter sig. Allt började bra och jag var som jag var. Hade fullständigt glömt bort att gubben hade en möte på jobbet. Den här veckan är hans lediga vecka så allt min hjärna är inställd på är att han är ledig. Under promenaden med vovven så "påminde" han mej om mötet. direkt så snurrar det i huvudet. Barnen, mat och läggning. blir liksom som att jag glömmer precis hur jag ska göra och inte göra. Blankt i huvudet.

Skit irriterande. Börjar stressa med allt och far runt som en yr höna. Men va fan jag vet hur man ska göra men det är just inställningen. dom veckorna han jobbar vet jag att okej jag är själv så allt flyter på men när det blir så här bläää.

Likadant om vi bestämmer tex om vi ska till punkt A och punkt A är säg stängt. Kan liksom inte tänka nått annat utan blir tvärstopp. Även när jag handlar. Jag ska ha typ Findus ketchup och Findus ketchup är slut. wtf gör jag då. Skippar det liksom istället. Okej jag har blivit bättre och blir bättre hela tiden men fortfarande.

Jaja allt roddades hem. Ungarna fick mat i magen och jag lovade dom att dom får vara vakna tills pappa kommer hem. så där löste jag läggningen hahaha.

Lilla jaffa ha börjat löpa nu också. Har misstänkt det en vecka tillbaka att det är på g. Hon har varit så låg och inte alls så busig och glad som hon brukar.

Hon är som en skugga efter mej och stackaren blir trampad på och sparkad på. Tro inte att hon lär sig att hålla sig undan.

Jag varken ser eller hör henne utan rätt vad det är så plopp e hon där. Kanske införskaffa bärsele till henne hahaha. Hon är så känslig och undergiven i vanliga fall och nu är det ännu värre så vill inte tjata gå och lägg dej hela tiden heller. Bara och rida ut stormen och vara försiktigare. Hormoner alltså. Jäkla påfund.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas