Laperl

2015-12-22

Asså nått e seriöst fel med mej. Ja visst pms men mer än så.

Hela grejen med att gå till arbetslivsresurs är att hitta en till en början med en praktik plats till mej som ev kan senare leda till jobb. En plats där jag platsar in som jag kan ta i min egen takt. Även fast jag vet att jag har gott om tid, att jag inte står själv så säger hela min kropp spring.

Egentligen är jag i mitt huvud helt taggad på att få sätta igång. Alltså sjukt taggad. Men när man prata jobb så slår min kropp av. får feberfrossa typ,får fysiska smärtor, huvudvärk och en sjuk trötthet. Tålamod och livsgnista säger bara bye bye. hur kan det bli så? Försöker tänka på jobb och prata om det as mycket i positiv anda. Det är positivt!! Få tjäna egna pengar, komma ut och göra nått annat än hemmets lunk. Men min kropp vill inte hänga på vad hjärnan tycker. Hur fan får man den och hänga på tåget?

Idag har det bara varit ett virrvarr i hjärnan. Har så jäkla ont i kroppen efter mötet. Asså jag börja nästan lipa på mötet. Svetten bara rann nerför ryggen. Det är inte likt mej. Jag lipa ha. tålamodet hemma har varit under all kritik1 Ungarna har bara varit busiga och glada men ljudet har bara dunkat fram och tillbaka mellan skallväggen. Usch idag känner jag mej inte duglig som varken fru, mamma eller bara jag.

Nu måste jag ta mej samman . Jul runt hörnet som jag ser sjukt mycket fram emot men ändå är det som en vägg har slängts upp framför mej.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas