Laperl

2015-12-11

Idag har jag varit ute sen jag vaknade. Ja det lät dramatiskt men så tidigt gick jag inte ut. Gubben var hemma så hade sovmorgon till 11. Sen ut med jaffa. (Hon är lika lat som matte :P) Sen bar det av till stan då jag hade tid för fransförlängning kl 13.

Efter det mötte gubben och barnen upp mej nere på stan. OH MY GOD. Att man aldrig lär sig. Tre små barn som far runt som om dom hade eld i arslet och helst åt olika håll. Jaja fick några fler vita hårstrån nu. Iaf så åt vi på McDonalds sen gick vi runt och kollade med dom vad dom önskade sig.

Äldsta tjejen ba direkt ELSA KLÄNNING. Alltså denna frost hysteri som slagit ner i dom. Alla tre små e helt galna i frost. Yngsta är en olaf. Lika knäpp hahaha.

Åhh sitter och gäspar och dråsar snart i backen och kl är bara 1800 . På det är äldsta grabben iväg och lanar. Han vill spela med mig. har lust att vråla ut ORKA men som en god mor så ställer man upp. Någon ska man väll va en bra mamma också hahaha.

Nu måste jag logga world of warcraft annars ringer han snart till mej. För er som inte vet vad det är för spel. Håll utkik! Ska göra i ordning ett inlägg om spelet så fort jag fått ihop många fina screenshots.

Sorry för att ha varit så tråkig dom senaste dagarna men fan dom där mötena och all tidspassning har tagit ut sitt rätt. Så jäkla trött på eftermiddan så det inte finns nå liknande. Vill heller inte tidsinställa massa inlägg som jag egentligen inte vill få ut men bara för att fylla ut.

Men om ni kommer med nå frågor om vad ni vill veta mer av så kan jag svara på dom i egna inlägg. Så fråga på!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas