Laperl

När det förflutna kommer ifatt en

Dom senaste dagarna har jag lyst med min frånvaro här. Kommer bli så bara och gilla läget. Jag har haft en tryckande huvudvärk på höger sida som sträcker sig från pannan ner i käket. Alltså så illa att när värsta trycket kommer att jag ville bara grina. Den har fortfarande inte släppt men känns lättare.

Har varit skitorolig för propp och allt möjligt men va fan händer det så händer det. Finns inte mycket jag kan göra för att hindra det.

 

Sen har jag mått oerhört dåligt psykiskt. Min psykiska ohälsa blir tydligare runt högtider och pms där emellan har jag "kontroll" över det. Den här gången är det min födelsedag som trigga igång det.

Fick en underbar dag som gubben fixade ihop. Fick jättefina presenter av både han och barnen. Men jag sakande min äldsta son som för tillfället är i kurdistan med mina föräldrar och saknade mina föräldrar. Jag ville liksom bara ha mamma. Jag vill ha min tjurskalliga pappa. Trots allt dom satt mej igenom, trots det helvete för min egen del dom lät mej gå igenom så saknar jag dom och jag älskar dom. dom gjorde det dom trodde var rätt utifrån kultur, tradition och religion och dom har insett hur fel dom gjorde. Dom har t o m erkännt det. Men far min vägrar forfarande erkänna M som min make då han är svensk, men så är det.

 

Nåntig roligare. I present fick jag öppna 2 av mina gammla world of warcraft konton för att hitta mina mounts och lite pets. Har 4 konton sammanlagt och alla sitter på samma battle net konto så då delar man alla achivment pets toys etc mellan kontona men man måste logga in på gubbarna innan man delar det account wide. Det var black war bear som man får när man attackerat alla motståndar factionens storstäder och dödat deras ledare och en Blue drake. Den droppar från raiden eye of eternity,

 

En sak till som jag fick i present var 12 v med en online PT. Fick dock den här presenten myycket tidigare och valet föll på Rickard Bravo <--länk. Har kikat på honom och följ han ett tag och va grymt sugen på att prova på. Och en dag kom gubben och sa att nu kör vi. Det är det bästa som hänt mej. Mina matvanor har blivit bättre, självförtroendet boostades upp enormt och jag har fått muskler på ställen jag inte ens visste jag hade.

Just kosten har varit eftersom mat är min akilleshäl har varit oerhört bra. Ingen jäkla svältdiet. Snarare tvärtom orka äta allt liksom. Man ska äta i princip hela tiden känns det som. ungefär som skalmans mat och sov klocka. Magen har lugnat ner sig mycket. Från magkramper näst intill varje dag och så svullen så det såg ut att jag va gravid till i princip platt. Nu har jag mycket skinn men va fan magen är borta wohoo. Styrkan jag byggt upp i kroppen är oxå helt jäkla skönt. Min ryggsmärta är poff gone. Har inte ont i lederna på samma sätt. Från konstant smärta till jag tror jag känner nått. Nu är jag dock inte klar med min period. Har en månad kvar. Men bjuder på den här bilden så får ni se hur Duktig han är och så förstår ni varför jag alltid skulle rekomendera honom.

                             Mars                                                                        Juni

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas